Instagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.persso

Mina favorit youtubers

Ibland har man bara en tid då man är "obsessed" med youtube, det är jag definitivt nu. Kollar på youtube typ hela tiden. Därför tänkte jag visa några av mina favorit youtubers och mina favoritklipp från dem.

LIZA KOSHY

Detta är verkligen en youtuber som jag älskar, kan kolla om på hennes videos flera gånger. Hon gör mest sketcher och skämtar mycket. Min favorit video av henne är denna:

DAVID DOBRIK

Detta är då Liza Koshys pojkvän som är en vloggare. Hans vloggar är korta men väldigt roliga! Älskar alla hans vloggar men detta är en av mina favoriter:

BEN & NICCI

Asså vem gillar egentligen inte Ben & Nicci. Vet dock att det finns folk som inte gillar att Nicci har kommit till kanalen, själv tycker jag att det är sjukt kul! Min favorit video av dem (detta var dock innan kanalen blev Ben & Nicci) är denna:

THERESE LINDGREN

Okej, kan vi ta en stund för denna underbara människa?! Älskar verkligen Therese hon är så sjukt härlig och så personlig i hennes videos! Min favorit video av henne:

SUPERWOMAN

Detta är då den sista youtubern jag tänkte skriva om. Åh, älskar henne så mycket! Hon gör sketcher som Liza Koshy!

Gillar

Kommentarer

kovacevic
kovacevic,
Härligt inlägg! 😊 <3
nouw.com/kovacevic
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag måste bli bättre på att se på youtube!
nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229