Instagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.perssoInstagram amanda.persso

LÅNGÖ & HELSINGBORG

Hej allihopa! Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag... och jag vet att jag skrev att jag skulle blogga varje måndag,onsdag och fredag men jag har haft bloggtorka. När jag är mitt i ett inlägg tänker jag alltid: "nej ingen kommer tycka detta är kul" eller "ingen bryr sig nog om det". Men nu ska jag försöka ta nya tag och försöka vara aktiv. Jag kommer nog dock lägga upp blogginlägg när jag vill men när skolan börjar kommer jag lägga upp på måndagar,onsdagar och fredagar.

Jag ville iallafall berätta att jag har varit på min bästakompis Nathalie:s ö vilket var jättekul och mysigt! Vi åkte dit förra veckan på lördagen och jag var där tills onsdagen. Ö:n heter långö och ligger vid Loftahammar. Vi fiskade, åt god mat, badade och hade det jättemysigt. Det var väldigt skönt eftersom jag inte använde min mobil så mycket och kunde verkligen slappna av och "vila själen".

LÅNGÖ

Ser ni hur fint det var?! Efter jag var där kom min mamma och pappa och hämtade mig. Dom åkte ända från östkusten till västkusten vilket tog ungefär 4,5 h! Vi åkte till Helsingborg eftersom min storebror Rasmus hade läger i Tyringe. Vi hyrde ett hus i Helsingborg som var rätt så stort och låg nära stranden. Jag och mamma shoppade lite på stan sedan åkte vi till ett köpcentrum (vet inte vad det heter) . Jag köpte b.l.a. en skolväska och kläder. Vi hade det iallafall jättebra och jag måste bara säga att Helsingborg är nog Sveriges trevligaste stad!

                                           HELSINGBORG

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Åh vilka fantastiskt fina ställen!nouw.com/mollysvedin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229