Veckans schema

Tisdag

Jag kom nu precis hem från Nicole Falcianis lanseringsevent tillsammans med företaget Holdit som jag fotograferat på. Kvällens program blir redigering av eventbilderna.

Onsdag

Imorgon blir det bröllopsmöte inför ett bröllop jag ska fotografera under fredagen. Planering, kollande av platser och genomgång av upplägget väntar, det ska bli riktigt roligt. Utöver det blir det en hel del bildfix från olika fotograferingar senare under dagen.

Torsdag

Jag har faktiskt inga fasta planer för den här dagen än utan vad som händer får vi se.

Fredag

Fotografering och möte bl.a tillsammans med Alexandra Nilsson. Flera fotojobb väntar troligen också den här dagen. Förhoppningsvis hinner även klänningen jag beställt inför bröllopet komma senast nu på fredag. Jag har insett att jag bara har vita klänningar i min garderob vilket som är typiskt mig men även ett problem nu inför bröllopet. I värsta fall blir det en tur till centrum för att hitta något fint plagg ifall mitt paket blir sent.

Lördag

Jag fotograferar mitt första bröllop, något jag sett framemot länge. Den ska blir väldigt roligt att få fånga brudparets dag, alla känslor, förväntningar och hela stämningen.

Söndag

Bildredigering är det ända som är helt spikat för söndagen. Jag hoppas även hinna träffa någon kompis och producera lite eget material till mina kanaler. Att producera eget är något jag har svårt att hinna med när jag har mycket jobb, jag måste bli bättre på att prioritera det eftersom det är något jag älskar. Om vi inte fått till fotojobb med influencers tidigare i veckan blir det även en del av söndagens program.

Gillar

Instagram @amandap_photo

Instagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photo

Senaste kommentarerna