Recap dagarna i Norge

Söndag och mitt flyg från Harstad landade precis i Oslo, nu återstår bara några timmar väntan innan jag är tillbaka i Stockholm igen. Jag har haft fyra riktigt härliga dagar i Nordnorge den här veckan. Jag har fått se nya vyer i grannlandet, fått lära känna en underbar person och njutit av att ha några dagar ledigt.

Om mornarna har jag utforskat Harstad genom promenader i solen, fått se fina miljöer och andats in den friska höstluften.

Jag har under veckan fått lära känna fina Rebecca som älskar foto precis lika mycket som jag. Hon är verkligen en härlig person, jag är glad över att fått möta henne och hoppas vi kommer att ses igen.

Dagarna har precis som mornarna tillbringats utomhus medan vinden om eftermiddagarna talat om att hösten redan börjat gå mot vinter norr om polcirkeln.

Varje kvällarna har jag och Rebecca fotograferat tillsammans. Vi har skapat bilder i vackert ljus och fått vara kreativa. Jag vet att vi båda nu efteråt känner oss extra motiverade att gå ut med kameran framöver. Att vi kunnat inspirera varandra är något som jag är glad över.

Promenader, tid utomhus och fotografering kan med andra ord sammanfatta min tid i Norge. Snart väntar nya fotouppdrag som hemma i Stockholm och redan imorgon kikar vi igång veckan med två olika fotograferingar innan jag får besök av min fina syster. Det har varit skönt att ha några dagar ledigt och jag är igen peppad för nya uppdrag med kameran i handen.

Gillar

Kommentarer

Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Jag bara älskar dina foton! Underbar blogg! stor kram!nouw.com/melinabjorkmangot
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack så jättemycket vad glad jag blir! ❤️nouw.com/amandaparkkinen
Felicia
Felicia,
Wow, otroligt vackra bilder! feliciahblogg.webblogg.se
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack fina Felicia! 💛nouw.com/amandaparkkinen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229