Highlights of 2017

Tankar och listor

Jag kan knappt förstå att 2017 snart är över, det här året har gått väldigt snabbt. Jag är väldigt motiverad inför 2018 och hoppas kunna göra det till ett så bra år som möjligt. Jag ser framemot att lära mig mera inom fotografering och bildbehandling och kunna inpirera er. Årets sista inlägg blir en lista över 2017.

Något jag aldrig gjort tidigare som jag gjorde i år

Som jag skrev i mitt inlägg om att våga följa sina drömmar (HÄR ) var 2017 året då jag vågade kliva ur min comfortzon. Jag satsade på fotografi och sökte in till fotoskolan i Stockholm. Jag flyttade hemifrån till en stad där jag inte kände någon och började plugga det jag verkligen brinner för, fotografi.

I år har jag även fotograferat större bloggare och influensers vilket som också är nytt för i år och något som jag är glad att jag börjat göra.

Jag startade även eget företag som fotograf i år och byggde upp min egen portfolio .

Utöver detta började jag blogga här på nouw nu i år och i höstas började jag satsa på bloggen. Allt flera läsare har trillat in och jag hopas jag kommer kunna utvecklas som bloggare även nästa år och att ni ska stanna kvar och trivas.

Ett starkt minne från i år

Flytten till Stockholm! I samband med att fotoskolan började flyttade jag från lilla Jakobstad till Stockholm men flytten blev inte lika enkel som vi väntat oss. Jag hade väldigt svårt att hitta både och under en av de första veckorna i skolan flyttade jag fyra gånger. Som tur löst det sig senare och jag fick hittade min plats i staden.

Mål jag uppnått 2017

Ett stort mål för i år var att komma in på fotoskolan och det kan jag med glädje säga att jag uppnådde. Att utvecklas i mitt fotograferande var också ett mål som jag hade och när jag ser tillbaka på bilder från i år kan jag bara konstatera att även det målet checkades av.

Bästa bilden 2017

Jag har för några dagar sedan gjort ett inlägg med mina 17 bästa bilder från i 2017, min absoluta favoritbild från 2017 är i varje fall denna. Jag gillar känslan i bilden och hur Rakele ramas in av grenarna i förgrunden.

Mest omtyckta blogginläggen 2017:

Mina fototips inlägg som jag började med i höstas har varit uppskattade och det gör mig väldigt glad.

Hitta fotomiljöer

Bildkomposition

De perfekta kamerainställningarna

Fotografera i motljus

Fotografera under vintern

5 tips för instagram

Utöver de är dessa inlägg har även mitt inlägg 17 bästa bilderna 2017 som jag skrev för några dagar sedan varit väldigt omtyckt.

Något jag vill göra 2018

Jag vill utvecklas som fotograf, få möjlighet att resa och fortsätta att satsa på bloggen 2018. Utöver det vill jag lära känna nya människor. Jag vill hitta människor att umgås med i Stockholm, vänner som delar samma intresse för fotografi och sociala medier som jag gör.

Jag kommer skriva ett längre inlägg om mina mål och planer för 2018 så mera om vad jag vill göra nästa år kommer ni kunna läsa i det inlägget inom kort.

Jag hoppas att ni alla har haft ett riktigt bra år och att ni får en underbar nyårsafton, kram!

Gillar

Kommentarer

Filippatipsar
Filippatipsar,
Gott nytt år!❤️
nouw.com/filippatipsar
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack det samma! ❤️
nouw.com/amandaparkkinen
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så otroligt duktigt du är! Och gott nytt år!
nouw.com/emellie_larsso
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack fina du! ❤️
nouw.com/amandaparkkinen
ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Gott nytt år vackra fina! ♥
nouw.com/chaniquekarlsson
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack det samma snälla du! 😊
nouw.com/amandaparkkinen

Senaste kommentarerna

Instagram @amandap_photo

Instagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photo