Helgens planer

Fredag:

Förbereda inför en liten resa jag, min syster Moa, pappa och pappas flickvän ska på nu i helgen.. Pappa ska delta i finländska mästerskapen i mountenbike i Åbo under söndagen och vi passar på att kombinera detta med att åka över en dag till Stockholm för att titta p�� en lägenhet till mig. Packa väskan, ladda kameran och tömma minneskorten står alltså på dagens schema och förhoppningsvis hinner jag även med att träffa några vänner, redigera bilder och njuta av väder.

Lördag:

På lördagsmorgonen sätter vi oss i bilen och påbörjar färden mot Åbo. Shopping och utforskande av staden är det som i varje fall står på mitt och Moas schema när vi väll kommer fram.

Söndag:

Även denna dag har jag och Moa tid att njuta av Åbo för att på kvällen ta nattfärjan över till Stockholm tillsammans med de andra.

Måndag:

På morgonen anländer vi till Stockholm och har hela dagen på oss att vistas i staden, tömma den gamla lägenheten och titta på den nya innan färjan åker tillbaka på kvällen.

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Mysigt det låter!🌸
nouw.com/faronsson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilken härlig helg, ha det så bra! <3
nouw.com/emmaengstrom
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack fina, ha det bra du med! ❤️
nouw.com/amandaparkkinen

Senaste kommentarerna

Instagram @amandap_photo

Instagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photoInstagram amandap_photo