En lång recap

Det är nu över en månad sedan jag senast kikade in här senast, mycket har hänt sedan sist och jag har en hel del att berätta. När uppdaterade i början av januari befann jag mig på fortfarande på julledighet hemma hos släkten i Jakobstad. När jag några dagar senare kom tillbaka till Stockholm var det dags att körde igång med jobben igen och jag hoppade direkt in i ett minst sagt fullspäckat schema fyllt av mängder med roliga fotograferingar.

Företaget BOOM Watches som jag fotograferade bilder för i mitt examensarbete tidigare har jag fått börja arbeta för och att producera bilder för dem var ett av uppdragen som körde igång.

Jag har fotograferat bilder där modeller bär deras klockor men även stileben bilder på till hemsidan. Jag är verkligen glad att jag får vara en del av deras härliga team.

Producerandet av bilder för iDeal of Sweden var också något som jag började med igen i januari. För någon vecka sedan fick jag även ett mail med en förfrågan om att fotografera material för ett nytt företag som lanserar sina produkter om några månader. Att få en förfrågan från nya kunder gör mig alltid glad och den här veckan kommer jag att få hem produkterna för det uppdraget.

Innan jag reste tillbaka hit till Stockholm fotograferade jag även den lilla valpen Rut, bilder som jag helt glömt att visa er. Så varför inte visa dem här också?

Ytterligare ett stort projekt som väntade i Stockholm var att hitta en ny lägenhet. När jag kom tillbaka till huvudstaden hade jag mindre än en månad kvar av mitt hyreskontrakt och ingen annan lägenhet i sikte. Jag spenderade många kvällar med att söka på både blocket och facebook med förhoppningen om att hitta ett nytt hem samtidigt som stressen över att tiden bara rann iväg gnagde i mig. Jag har nu precis flyttat in i mitt nya hem en lägenhet i Sikla som jag fick syn på två veckor innan min sista dag i Farsta. Jag trivs verkligen jättebra i den nya lägenheten och önskar att jag kunde boka kvar här länge men jag har även här fått fortsätta leta boende eftersom jag bara får hyra till slutet av mars. Om ni har tips på lägenheter får ni väldigt gärna skriva till mig.


Jag har även gjort en del fotograferingar tillsammans med influencers den senaste tiden och nu under helgen hade jag en härlig fotografering tillsammans med fina Therese Lindgren för indy beauty. Mycket av materialet från den fotograferingen är hemligt men lite av det kan jag visa er redan nu.

Den här veckan väntar nya fotograferingar för BOOM och iDeal. Utöver det ska jag försöka hinna uppdatera min portfolio, jag har så mycket nytt bildmaterial som jag inte visat upp och det har gått nästan ett år sedan jag uppdaterade min hemsida. Förhoppningsvis hinner jag även med att ta en fika tillsammans med lite nya människor. Jag älskar att lära känna nya personer och det är något jag lovat mig själv att prioritera i år.

Hoppas ni har det toppen!

kram Amanda

Gillar

Senaste kommentarerna