A morning list

Tankar och listor

När går du upp?

Jag är går alltid upp kring klockan åtta. Jag är verkligen inte en person som kan eller gillar att sova länge utan startar gärna dagen tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Nu på somrarna har jag dock unnat mig sömn till klockan åtta.

Hur ser din morgonrutin ut?

Det första jag gör är att gå till badrummet och tvätta av ansiktet, sminkar mig och gör mig redo för dagen. Om jag fotat kvällen innan sätter jag mig vanligtvis vid datorn och kollar igenom list bilder, planerar blogginlägg eller sätter upp schemat för dagen. Efter det är det dags för frukost som jag nu sommartid äter medan jag tittar på youtubevideor i lugn och ro.

Vad är en klassisk frukost för dig?

Till frukost äter jag nästan alltid havregröt toppat med banan och minst två stora glas vatten, så gott! Nu när det är som allra varmast har jag dock börjat byta ut gröten mot frästa frukter och det sitter inte helt fel det heller.

Vad är det bästa med morgonen?

Även om det kanske låter klyschigt innebär en ny dag ny möjligheter att göra precis det det du vill och använda just den dagen för att nå dina mål. Mornar och kvällar är även de tidpunkter på dygnet som jag mår som allra bäst, är mest motiverad och känner mig som mest kreativ

Hur ser en perfekt morgon ut för dig?

En perfekt morgon vaknar jag tidigt, utvilad och med minneskortet fullt av bilder från en lyckad fotografering kvällen innan. Jag har massor med idéer och sätter mig ner framför min laptop. Med ett leende på läpparna tittar jag igenom bilderna och kollar igenom min kalender och ser att jag har mycket planer för dagen.

Slutlige, vad har du för planer för idag?

Idag har jag faktiskt inget speciellt inplanerat än så länge utan kommer planera material till bloggen, redigera lite bilder och förhoppningsvis träffa mina vänner Hanna och Erika. Idag är en sådan dag som jag känner mig extra peppad på att satsa på sociala medier, det jag älskar. Om ni har något som ni vill läsa eller se här på bloggen är det bara att kommentera.

Hoppas ni får en underbar lördag, kram A

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
jätteroligt och bra inlägg!! <3
nouw.com/filippaml
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack snälla du! 😊
nouw.com/amandaparkkinen
Cassandratonissoo
Cassandratonissoo,
Roligt inlägg att läsa och fina bilder till!
nouw.com/cassandratonissoo
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack så mycket! 💗
nouw.com/amandaparkkinen
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Låter underbart! Älskar mornar och att gå upp tidigt. Det är något speciellt med tidiga mornar när alla fortfarande ligger och sover. Hoppas du får en bra dag! ☺ // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Lexochlogan
Lexochlogan,
alltså vilja bilder, måste fråga har du fotat de själv och vad fotar du med?
nouw.com/lexochlogan
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack! Ja det har jag, de är fotade med Canon EOS 6D och objektivet sigma 35mm/1.4 Art 😊
nouw.com/amandaparkkinen
alicelarsdotter
alicelarsdotter,
Roligt inlägg att läsa!
nouw.com/alicelarsdotter
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
ineees
ineees,
Så fint inlägg<3
nouw.com/ineees
amandaparkkinen
amandaparkkinen,