5 saker jag ser framemot i Oktober

Resa till Norge

Ja ni läste rätt redan nu på tisdag bär det av till Norge, något som jag sett framemot länge men helt glömt bort att berätta för er. I mitten av sommaren fick jag kontakt med en helt underbar tjej, Rebecca som bor i norra Norge, via instagram. Vi brinner båda för fotografi och har skrivit med varandra nästan dagligen. Vi har verkligen klickat och nu ska vi äntligen träffas på riktigt. Det är otroligt hur man kan lära känna människor långt borta via sociala medier och det är något jag är tacksam för och ser som en av de stora fördelarna med de här plattformarna. En resa till Norge är för övrigt något som jag velat göra flera år och nu får chansen att bocka av från min bucketlist.

Träffa min syster

På tal om att träffa människor är det inte bara Rebecca som jag ser framemot att möta nu i Oktober utan om lite mer än en vecka kommer min underbara syster på besök hit till Stockholm. Det ska bli härligt att få träffa henne efter att inte ha setts sedan i somras. Jag och min syster har en väldigt fin relation och kan prata om allt det känns därför konstigt att befinna sig i två olika länder.

Vänner och ledig tid

Att umgås med vänner och inte enbart jobba är något jag vill prioritera mera den här månaden. Den senaste tiden har jag haft väldigt mycket fotojobb vilket som är roligt men jag har knappt hunnit med något annat. Jag vill se till att hinna "leva lite också", andas, inte stressa, träffa en kompis och själv bege mig ut med kameran för att skapa. Den här punkten börjar på ett bra sätt nu med Norgeresan och min systers besök.

Inrednig

Det har stått stilla ett tag på inredningsfronten i min lägenhet och det är något som jag hoppas åtgärda nu i Oktober.

Uppleva hösten

Är det bara jag eller kom hösten bara över några nätter? Alla träd färgades vackert rostiga röda och luften blev sådär krispig. Dimman lade sig över landskapen om mornarna och vinden talar om en ny årstid. Ja, jag har verkligen inte hunnit med vilket som tydligt talar om att jag borde försöka vara ledig lite mera. Nu ska jag passa på att njuta av den vackra naturen medan hösten ännu varar.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas ditt oktober blir helt underbart 🥰🌸🍂 Norge låter verkligen helt underbart, ser så drömmigt ut där ❣️ Kramnouw.com/emmaakarlegrund
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack fina Emma hoppas du också får en underbar oktober! 😊nouw.com/amandaparkkinen
Felicia
Felicia,
Så roligt att åka till Norge, det måste jag nog också göra snart! Hoppas du får en trevlig resa och att du och Rebecca hittar på massa roligt!feliciahblogg.webblogg.se
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Tack så mycket Felicia! ❤️❤️nouw.com/amandaparkkinen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229