Header

Det är ganska tråkigt att vara hemma från jobbet. Igår gick jag hem efter halva dagen då jag hade riktigt ont i magen, och idag fick jag bli hemma av samma orsak. Det är drygt när man inte har så mycket att göra, men det har varit skönt att vila upp sig. Det är inte mycket man kan göra när man har så ont i magen. Det har bara blivit tupplurar och slötittande på fotbollsmatcher idag.

Imorgon hoppas jag på att det är bättre, för då är det planerat att åka in till Kristianstad och träffa min älskade vän. Det kommer att bli en trevlig dag med mycket snack och fika, så vi hoppas på bra väder och en riktigt bra dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min nya bebis.

Så länge jag har velat köpa ett nytt objektiv. Jag har velat fram och tillbaka vilken sort jag skulle köpa, och till slut landade jag på ett 50mm. Jag tycker om att fotografera saker i ögonblicket, och eftersom jag planerar att resa mycket mer är detta objektivet perfekt för det.

Redan efter att ha ägt det i en timme kände jag hur mycket jag älskade det och undrade varför jag inte köpt ett tidigare. Men bättre sent än aldrig. Nu kommer bloggen flödas med bilder från det då jag förmodligen kommer att använda detta som mitt go to objektiv.

Jag är lite nyfiken, vad för objektiv/kamera använder ni er av? <3

Likes

Comments

Riktigt mysigt med pannkakor till frukost. Goals på den pannkakan, riktigt vacker.

Veckan har flutit på som vanligt och de har varit helt underbart med helg. Gårdagen var höjdpunkten, med överraskning efter överraskning av mitt hjärta <3. Kände mig riktigt bortskämd. Så en riktigt bra helg har jag haft.

Idag har det bara blivit mys och inköp av snacks till ikväll. Det blir filmkväll, fast först blir det att baka chokladbollar. Vi ska bara komma överens om vilken film vi ska se, och det kan ta hela kvällen.. haha.

x

Likes

Comments

Jag kommer ihåg det som igår. En hafsig ansökan skickades in en halvtimme innan deadline i tron om att dem aldrig skulle välja mig. Jag kommer ihåg lyckan och chocken när de ropade ut mitt namn och sa att jag skulle få åka till Sydney för att praktisera i fyra veckor. I ettan i gymnasiet fick jag mitt livs chans, och jag är så glad att jag fick uppleva något sådant. Att få befinna sig på andra sidan jordklotet i fyra veckor utan sin familj när man är knappt 16 år gammal är inte något jag hade planerat på att göra, men vilka veckor! Så mycket man hann med att se och göra i landet jag alltid drömt om att få besöka.

Minns hur vi sprang igenom downtown helt dyngsura för att hinna byta om innan Ed Sheeran konserten vi inte ens visste ägde rum.
Kan riktigt sakna det ibland. Människorna var så otroligt varma, den fantastiska kulturen och VÄDRET.

Förstår knappt att det är fem år sedan jag befann mig i Australien. På ett sätt känns det som om det var igår, och på ett annat sätt känns det som om det var en hel livstid sen.

Likes

Comments

Så jäkla vackert det var här.

Idag är helgen slut, och jobbet börjar igen. Dock jobbar jag bara idag och sedan är jag ledig tisdag till torsdag, så det ska bli skönt. Igår spenderade vi dagen på badhuset här i stan. Jag har aldrig varit där förr, men det var riktigt fint! Sedan avslutade vi dagen med pizza och mys, så det blev ett perfekt avslut på helgen.

Jag har även fått många önskemål att börja skriva på engelska också, så det får jag nog börja med.

//

I mean just look at this place.

Today my weekend ends, and work begins. I'll only work today though, since I'm off Tuesday through Thursday which I ĺook forward to. Yesterday we spend the day at our local public pool. I've never been there before, but it was really nice. Then we ended the day with pizza and chill, which was the perfect ending to our weekend.

Likes

Comments

Inspiration Point

Underbara människor detta är <3. Jag saknar dem så otroligt mycket. Självklart saknar jag också er andra som inte är med på denna bilden. Det var så fantastiskt att vandra upp för berget och se solnedgången. Vi gjorde det en del, men inte lika ofta som man hade velat. Nu i efterhand tänker man ju såklart på varför man inte gjorde det oftare.

Märks det att jag saknar USA?

Likes

Comments