Allmänt, Folke, Mode

Denna veckan går fort som attan, redan torsdag?!

Idag har vi varit på mammagrupp och Folke sov nästan hela tiden men var vaken sista kvarten och verkade tycka att det var ganska kul. Vi vuxna lyssnade på en psykolog och det var helt ok intressant.

Efteråt var jag vrålhungrig och köpte med mig kebab hem. Resten av dagens planer är besök av en mäklare för värdering inför försäljningen av Pers lägenhet. Gott att ha det i rullning, ännu ett steg närmre vårt hus 👌🏼

Idag har Folke på sig kläder han fått av sin mormor. Fick byxorna igår, så coola 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Folke

Igår hade Folke på sig jeans från Lindex och bodyn är en present.

Annars händer inte mycket, vi myser mest hela dagarna och ser fram emot när huset kommer om några veckor. Förhoppningsvis påbörjar de grunden i nästa vecka. Ska bli kul att se den på plats 😍

Likes

Comments

Allmänt, Huset

Äntligen fredag och underbart väder! Vi kom precis in från en promenad i solen.

Imorgon ska vi åka ut till vår tomt och kolla igen, det har hänt massor och de har sprängt och grejat hela veckan. Men först ska vi på namnkalas för Folkes kusin Levi 😍 Mysigt ska det bli.

Likes

Comments

Contains affiliate links Huset

I huset kommer vi ha öppen planlösning på nedervåningen och matgruppen får gärna gå i stil med möbler ovan. Vi ska ha gråa väggar och vitt kök och det kör jag gärna vidare på här med gråa detaljer som gärna får brytas av med guld eller mässing. Lampan från Flos är en dröm, men pengarna får nog gå till annat 😉

Likes

Comments

Allmänt, Folke, Mode

Idag har Folke på sig body och drägglis från H&M och byxor från. Åhléns eget märke.

Just nu sover Folke på mig, han har magknip pga. järndropparna som han går på. Så jobbigt att se honom ledsen 😔 Bara 3 veckor kvar sen ska han slippa järnet.

Idag har vi inga planer förutom att jag tänkte gå förbi affären och hämta två paket som väntar hos posten. En present till Per och ett par skor till Folke 😍 Hans första skor, visar de när jag hämtat de.

Likes

Comments

Allmänt, Folke, Huset

Idag var jag och Folke på BVC för invägning och nu väger han 5955 gram och är 60 cm lång. Nästan dubbelt så tung som när han kom för 10 veckor sen. Vår lilla stora kille ❤️

Nu har de börjat spränga på vår tomt och om 10 veckor kommer huset. Som jag längtar!

Likes

Comments

Folke, Mode

Söndag idag, vi slappar i soffan och har kollat på Vasaloppet. Vi är uppe i ombyte nr två än, det har blivit lite spya hehe.

Båda outfitsen från H&M ⭐️

Likes

Comments

Allmänt, Folke, Huset, Mode

Byxor från Fixoni och body från Minymo. Båda plaggen är en present från en kollega ☺️

Idag har vi vart ute på äventyr! Först åkte vi ut till vår tomt och kollade lite, de ska börja spränga på måndag 😍 Sedan åkte vi till Hede outlet för att leta efter några söta skor till Folke men det fanns inget intressant.

Såhär ser tomten ut nu och äntligen är vi igång!!

Ikväll blir det ett bad för lillen och sedan ska vi kolla på mello. Lugn och skön helg ❤️

Likes

Comments

Allmänt, Folke, Mode

Så var det fredag igen, veckorna flyger fram! Planer för ikväll är god mat, en film och mys alla 3 ❤️

Hos sjukgymnasten gick det super och snart är vi nog färdiga där. Efter det åkte vi till folkes morfar och kollade på skidor, Sverige fick bronset 🎉 Folkes moster kom även hon förbi och hejade.

Idag har lillen på sig byxor från Lindex, drägglis från samma ställe och kofta som hans farmor stickat. Gosungen 😍

Likes

Comments