Header

Hej alle!
Det er virkeligt lang tid siden jeg har skrevet sidst, men der er også sket ret mange ting, så tiden har ikke været der.
Jeg har været rigtig meget ude af huset f.eks. med koret til heldags koncerter og badminton og sådan.
Denne weekend var jeg i Brørup og spille hold kamp i badminton, hvilket gik ret godt. Jeg vandt en single og tabte min double, som jeg spillede med en der hedder Laura. Vi havde faktisk ikke prøvet at spille sammen før så det var ret sjovt at spille sammen på den måde. Jeg ser det altid som en udfordring at spille med en ny, men når jeg kommer i gang går det altid ok.
Jeg har også haft termins prøve i sidste uge og vi får vores karakterer i morgen! Jeg håber det er gået okay men jeg ved det overhovedet ikke. I næste uge skal jeg have projektuge, som er hvor du en hel uge arbejde med det samme og så fremlægger det for resten af klassen. Det glæder jeg mig ret meget til for jeg skal arbejde sammen med en af mine ret gode venner og jeg tror det bliver godt!
Jeg ville bare lige lave en lille life Update og fortælle jer om min inaktivitet.

Jeg håber i har det super godt!
Knus Amanda

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!
Jeg håber at i alle har det lige så fedt som mig! Jeg har i denne weekend været i Tønder med min badmintonklub og spille turnering. Jeg deltog både i Mixed double( som er hvor man spiller dreng, pige sammen) og Dame double (hvor man spiller to piger/damer sammen) og single. Jeg spillede med x makker, som er hvor du ikke selv vælger hvem du spiller med. Det kan være en fra en anden klub. Jeg spillede både mixed- og i damedouble. Jeg spillede med folk fra andre klubber og det gik ret godt.
I mixeddouble vandt jeg sølv(2-plads) og i damedouble vandt jeg guld(1 plads!)

Vi spillede både lørdag og søndag. Vi ankom tidligt lørdag morgen og jeg skulle spiller første kamp kl.9:00 så jeg skulle tidligt afsted. Da vi ankom i Løgumkloster hallen, skulle jeg som sagt spille næsten med det samme. Jeg skulle starte med mixeddouble. Jeg spillede med en der hed Jakob. Vi spillede ret godt sammen. Efter den kamp som vi bandt, var vi i finalen og den tabte vi. Derfor fik vi anden pladsen.
Derefter var det singler vi skulle spille og der fik jeg en tredjeplads.
Da alle var færdige i den hal kørte vi ind til Tønderhallen hvor vi skulle spise aftensmad. Efter det var vi inde og bade og det var Mega hyggeligt. Jeg er begyndt at være sammen med nogle helt andre mennesker. Efter det var vi færdige i hallen og så gik vi over til den skole vi skulle sove på. Der skete ikke så meget mere den dag.


Næste dag var vi igen inde og spille i tønderhallen hvor det kun var doubler. Jeg vandt alle mine kampe og vandt derfor guld. Det var Mega fedt. Efter det spillede andre også og jeg gik rundt og heppede lidt hist og her.

Men det var en virkeligt hyggelig tur!
Jeg håber i har det godt og også har hygget jer i weekenden!

Knus Amanda

Likes

Comments

Hej alle...
og ja, velkommen! Vi er nu i 2018! Jeg syntes at året er gået super hurtigt, men der er også sket nogle ret vilde ting.

1) jeg er blevet konfirmeret. Det var en begivenhed, som betød rigtig meget for mig og det var også første gang, at hele min familie var samlet på én gang!

2) der er kommet to nye ind i familien. Navnene er Anna og Oda Lou. De er bare de to sødeste små hoveder! Den er fra foråret og den anden fra december!

3) mine forældre er blevet skilt. Det er en ting som er ret hård for mig og min bror. Minnesota var meget tæt knyttet til min far, som nu er flyttet. Vi har ikke en sådan 7/7 ordning som mange familier har, men vi er der når vi har tiden til det.

4) jeg er flyttet skole. Det er jeg virkelig glad for at jeg endte med at gøre. Jeg er så flad for min nye klasse og jeg kan godt, med alle i klassen, hvilket var hvad jeg manglede rigtig meget! Jeg har fået en rigtig god veninde nu og vi er ret ens!

Udover det er der nok også sket andet, men det er de ting der har gjort mit 2017 specielt! Jeg føler ligesom at der er blevet rykket rundt på det hele!
Vi har noget familie, som vi er meget tætte med og er naboer til. Vi spiser tit hos dem og hygger os altid rigtig meget i deres selskab, men til februar tager de afsted på ferie i tre måneder. Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal klare så lang tid uden dem, vi er sammen med dem meget og jeg kan tale med dem om alt som jeg ikke har lyst til at tale med folk derhjemme om. Der er mange ting som vi ikke snakker så meget om herhjemme hvor jeg så bare kan smutte over og snakke ud!
Men jeg tror stadig at 2018 bliver et godt år, da der kommer til at ske nogle spændende ting, i mit liv!

Jeg håber at jeres nytårsaften var lige så god som min!

Knus Amanda.

Alle disse billeder er fra en gå tur d. 28 og lidt fra nytårsaften. Vi var ude og bowle med nogen og holdte fødselsdag der med buffet og bowling.

Likes

Comments

Hej alle!
Idag er det d.25 december, og igår var det jo juleaften. Vi holdte det ved noget familie og var 9 personer. Det var så hyggeligt! Vi ser dem ikke så tit så der blev snakket og hygget rigtig meget!
Vi fik and med hvide og brunede kartofler, rødkål og brun sovs. Det var så godt! Jeg elsker julemad. Da vi var færdige med at spise første ret sad vi og snakkede og slog mave indtil vi skulle have risalamande. Der var to mandler og det var to af de voksne der fik dem! Det syntes alke børn var unfair, men det var sjovt. Så gik vi ind i stuen og dansede om juletræet. Vi har en tradition med at den mindste skal vælge sang også opefter, indtil den sidste som skal vælge "nu det jul igen" og så løber vi rundt i hele huset og har det Mega sjovt!
Efter det var det gave tid. Jeg fik ret mange gaver, men jeg havde også ønsket mig en del.
Jeg fik- vans old School, to stribede trøjer, Royal Copenhagen kopper, hoops, gavekort osv. Jeg er Mega taknemmelig for alle gaver!

Idag har vi været ovre ved naboen (noget familie) og holde julefrokost. Det gør vi altid, så er hele familien med og vi spiser alt for meget mad!
Jeg håber at i også har haft en lige så fantastisk jul som jeg!
Knus Amanda

Likes

Comments

Hej alle!

Jeg håber at i har det Mega fedt. Det har jeg! Idag var heg i Esbjerg med nogle af min veninder og min bror. Vi var ovre og skøjte og hygge, fordi ingen af os har særligt meget tid i julen. Vi skøjtede nogle timer, og så gik vi ind og spiste på Sunset. Dernæst gik vi ned i det nye, eller det er ikke så nyt mere men vi gik ned i broen og gik lidt rundt og kiggede på forskellige ting og butikker. Vi drak lidt kakao og snakkede.

I går var jeg over med min mor og min lillebror også i Esbjerg og købe masser af julegaver, det var også vildt hyggeligt og jeg ved at være lidt stresset over at skulle købe julegaver, men jeg synes det er mega hyggeligt og gå rundt og finde ud af hvad folk skal have og hvad de vil blive glade for, så nu har jeg både fundet til min mor og min lillebror og min far. Sådan cirka da. Haha. I går gik vi også bare rundt og hyggede lidt og en i forskellige butikker og det var bare så hyggeligt.

Jeg er begyndt meget om morgenen og kigge på hvor flot himlen egentlig er når det er frostvejr det er så flot jeg har aldrig set noget så flot, skyerne danner de flotteste formationer og frosten ligger på græsset som en let dyne, og jeg elsker bare og kigger på det om morgenen når jeg er med færgen.

I denne uge er også blevet klippet. Jeg føler at der er kommet ret meget af men det er der bare slet ikke men det er fordi at jeg har ret langt hår normalt nu har jeg sådan lidt over skulder langt. Jeg elsker det det er så meget nemmere end det gamle.

Jeg håber at i har det hyggeligt i den søde jule tid!


Mange knus!

Amanda

Likes

Comments