Header

Hello u guys!! I inlägget nedan ser ni att amanda inte längre har tid att blogga (inte konstigt så mycket som hon jobbar!!!!). Men ni kan fortsätta följa mg på http://nouw.com/linneaelg . Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!! Nu sticker jag till gymmet, vi hörs på http://nouw.com/linneaelg sen hihi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder så kommer jag att sluta blogga. Känner att jag inte har tid till att uppdatera, och när jag har tid är det inte prio ett liksom. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka så småningom, puss hej leverpastej! Ha det bäst

Likes

Comments

Hello u guys!! Idag har jag haft en lektion och slutade vid 11, åkte direkt hem för att åka till Norrtälje en sväng med mammi. Älskaaaar att åka bil med någon och bara snacka. Verkligen så härligt, och så var det ju bra väder också. Vi hade lite ärenden att fixa och därefter hann jag sluta mina ögon i tjugo minuter innan jag åkte iväg för barnvakteri. Idag spelade vi en hel del charader och med andra ord med egna lappar. Det tror jag de tyckte var rätt kul faktiskt! Vi bakade också semlor, men tror inte de blev så goda iom att mjölet tog slut och därför byttes ut mot rågmjöl..... Efter jobbet hämtade Adam mig och så åkte vi direkt till gymmet. Idag blev det armar och mage, och efter lite bensintankning och handling är jag nu här. Ska äta mackorna lite snabbt men tänkte spara morötterna till efter duschen. Sov så sött <3

Likes

Comments

I lördags barnvaktade jag ju under hela kvällen, och självklart satt vi bänkade framför Melodifestivalen med godis och läsk. De här två var definitivt mina favoritlåtar! Barnen tyckte inte alls om Adrijanas låt, men förmodligen skulle jag inte heller gjort det när jag var barn. Men wow, älskar den verkligen. Tråkigt att den inte gick vidare, men kan ju vara så att den är för ungdomlig. Så skön att lyssna på liksom när man bara åker bil eller ligger i sängen. Och Boris låt är ju en sån energikälla, älskar verkligen hans röst och typ av musik. Så dessa lades till i min lista direkt på spotify när de kom ut.

Likes

Comments

Bilder från i lördags då jag och familjen åt på Sushi Yama innan jag började jobba. Har verkligen haft en så bra födelsedagshelg med mina nära och kära, så tacksam!!! Myste med familjen hela förmiddagen, öppnade presenter och kollade på gamla videoinspelningar från när Hanna och jag var små. Fick ett blombud (!!!!!) från världens finaste vän, och väl på jobbet kom Kajsa med en blombukett från henne och Ellen. On top of that överraskade gänget mig med en tårta efter stängning <3<3 Blir verkligen helt tårögd.

Tusen tusen tack till alla som uppvaktat och gratulerat mig!

Likes

Comments

Titta vad fint min familj gjort iordning igår!! Vaknade och blev överraskad med den här goda frullen, kan det bli bättre??!! Pannkakor, crossianter, choklad, massa frukt och bär, muffins, smoothie, grädde.. Mums!!!

Likes

Comments

Idag är det den 4 februari vilket som innebär inget mindre än Amandas födelsedag!!!! Stort jäkla grattis till henne!! <3 vi har så mycket minnen tillsammans som jag är så otroligt tacksam över, och hoppas att det blir många många fler. Är hos några barnvaktskidz nu så tänkte bra kika in med ett grattisinlägg lite snabbt. Till vänster är från hennes födelsedagsfirande förra året och den andra bilden är från när vi var i Köpenhamn andra gången i somras.

Likes

Comments

Dagen till ära postar jag en throwback på Hannas släktkalas då vi överraskade henne med en Olof-tårta hahah.. Söta lilla Olof. Hon blev väldigt glad och det är ju huvudsaken.
Då jag själv är rätt busy den här helgen så ska vi bjuda över släkten nästa helg för att fira mig istället.

Likes

Comments