En hektisk måndag

Gårdagen gick i ett kändes det som!
Det började med en kaffe och macka i vanlig ordning, och många fler koppar skulle det bli under dagen. Sen tog jag mig in till stan för min körlektion. Alltså äntligen har jag kommit igång med körningen! Har skjutit på det så länge nu men förhoppningsvis är körkortet snart mitt!

Efter lektionen stack jag hem igen för att syssla i hemmet, satte på hela tre tvättar! Det var även plugg, städ och annat administrativt jag behövde göra.

Sen på kvällen vankades det event med Scandinavian Cosmetics. Det var en doftkväll med jultema på Elite Hotell i Uppsala.

Jag körde på lite jultema med röd ögonskugga och mesh top med massa små stjärnor på. Hade inte behövt fixa mig så egentligen då typ ingen annan gjorde det men tycker alltid att det är kul att göra något lite extra när man ska på event.

När vi kom till Elite bjöds det först på mat. Det var vegansk paj med fetaost och soltorkade tomater och sallad med rödlök och pumpa på menyn. Blev så inspirerad på att försöka laga pajen någon gång. Efter maten blev det lite julfika så klart med kaffe, lussebullar och pepparkakor. Vi tog med oss fikat in till konferensrummet vi skulle vara i och Scandinavian Cosmetics höll där en presentation för oss om deras doftklassiker. Vid kvällens slut fick vi en härlig goodie bag med bland annat en Hugo Boss the scent for her parfym.

Hektiskt men härligt att vara produktiv! Hur var er start på veckan? :)

  • Nära Norrlandsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer