Vad händer egentligen?

Nytt jobb

Yes, ni läste rätt! Från och med vecka 38 jobbar jag för Jo Malone London och Estée Lauder Companies på Åhlens City i Uppsala vilket känns jättespännande. Detta är ju helt min bransch och det känns kul med ett mer praktiskt jobb nu när jag har haft kontorsjobb i ett år samt att jag ska plugga nu i höst. För er som inte känner till Jo Malone London så är det ett brittiskt företag som säljer mer exklusiva parfymer, doftljus, badprodukter och mer. Befinner ni er i Uppsala får ni gärna kika förbi!

Spontanresa till Lettland

Jag har ju tydligen en grej för spontanresor för de händer ju rätt ofta. I måndags började det med en tanke på morgonen om att jag ville åka till Riga för en kristen konferens. För att få till det behövde jag boka flyg, en plats att bo, biljett till eventet men inte minst ledigt från jobbet. Allt löste sig under dagen och på kvällen hade jag bokat allt. Så imorgon kl 05.00 ska jag gå upp för att åka till Lettland. Det blir en kort visit då jag åker hem på kvällen på söndag. Är sjukt taggad på resan då jag ska bo hos en kompis som jag inte har träffat på 1,5 år! Jag har aldrig varit i Lettland men jag har hört att Riga är riktigt fint. Lite gammaldags och mysigt.

Back to school

På måndag ska jag tillbaka till skolbänken, eller inte riktigt då jag kommer läsa en distanskurs. Men jag tror att jag nämnt det tidigare på bloggen att jag ska börja läsa på universitetet igen. Under hösten 2016 började jag på Förvaltningshögskolan vid Göteborgs Universitet men senaste året har jag haft studieuppehåll och flyttat till Uppsala, och så vidare. Men på måndag ska jag återuppta plugget igen, vilket jag faktiskt ser fram emot. Jag kommer att plocka kurser och börjar med en 15-poängs kurs i "Marknad och Organisation". Eftersom det är en distanskurs kommer jag verkligen behöva vara disciplinerad och hålla mina rutiner. Jag är lite nervös för att jag verkligen ska klara att hålla koll på allt men tycker ändå att det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen.

Ny livsstil

Idag har jag gjort något som jag har skjutit upp att göra så himla länge. Jag har äntligen skaffat ett årskort på gym. Hur kan man låta bli när Nordic Wellness har 50% rabatt? Jag har fått så dåliga rutiner under sommaren med dålig kost och slarvat med träningen så nu när hösten börjar och rutinerna sätts igång igen kan man lika gärna se till att träningen hakar på. Det ska bli så skönt att få ordning på detta igen, jag tycker ju egentligen att det är väldigt kul att träna, när man väl är där haha.

(Alla bilder är tagna från Pinterest)

  • Daily

Gillar

Kommentarer

Kräftskiva

Gårdagen var verkligen så härlig! Jag var på kräftskiva med typ 20 andra och det var verkligen vad jag behövde! Jag träffade flera jag inte hade sett på hela sommaren och det var så mysigt att få träffa dem igen och "catch up". Det har varit så intensivt på sistone och varje ledig stund jag har haft har jag tagit åt mig själv genom att stanna hemma, kollat på serier och bara slappnat av. Jag har därför underskattat vikten av att umgås med kompisar och bara ha en good time. Jag är ju ändå en extrovert person som finner glädje och energi av att vara med andra människor. Så idag känner jag mig verkligen fylld och glad på livet efter en härlig kväll igår. Vi åt kräftor så klart och sen hade vi lite lekar i form av challenges och man skrattade ju så att man fick ont i magen! Kvällen får 10 av 10 helt enkelt.

Nu ska jag springa för att träffa Johanna på en fika. Jag är verkligen så kaffesugen nu så det ska bli så gott. Sen får vi se vad denna kväll bringer.

  • Daily
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer