En annorlunda midsommar

Gårdagen blev inte helt som vi hade tänkt men den blev ändå helt fantastisk! Planen var att vi skulle duka upp ett långbord utomhus med ljusslingor, blommor och vimplar och att vi skulle grilla. På grund av det dåliga väder som var varslat så fick vi tyvärr komma på en nödlösning. Eftersom det mesta stängde så tidigt gjorde vi det enkelt och köpte in pizzor och pyntade inomhus.
Det blev en fest på ca 25 personer och solen passade på att titta fram till slut. Vi alla gick då ut på ängen, plockade blommor och gjorde varsin krans.
Eftersom middagen inte helt gick enligt midsommartraditionen såg jag till att fixa jordgubbstårta i alla fall. Vi hade även paj, fruktfat och massa annat. Det gick inte brist på efterrätt om man säger så.
Vi hängde till långt ut på kvällen och det var massa härliga samtal. Johanna och jag har fått mycket ros från festen. Så härligt, även om allt inte gick enligt planerna! Hoppas ni hade en fin midsommar!
  • Nära Fålhagen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Mina senaste dagar

God morgon! Det var verkligen så otroligt svårt att komma sig upp imorse, tryckte på snooze-knappen flera gånger. Lyckades till slut ta mig upp och fixa mig på 20 minuter innan jag behövde springa till mitt första möte för dagen. Imorgon är morgonen lite lugnare dock och det ska bli skönt av att njuta av en sovmorgon.

Bilderna ovan beskriver mina senaste dagar, eller kanske snarare veckor. Det har blivit mycket strandhäng även fast solen kanske inte alltid varit ute. I helgen lyckades vi även hitta ett litet smultronställe till strand och det var verkligen sååå fint där! Man ska ju verkligen passa på de lediga stunder man har att njuta av vädret och umgås med folk. Är även glad att jag har hunnit njuta en del då det väntas regn dagarna framöver..

  • Nära Fålhagen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Veckans planer

Måndag
Idag har jag möten nästan hela dagen. Har även inplanerat en lunch på Uppsala konsert och kongress. På kvällen ska några stycken gå på bio. Biokvällen förra veckan blev tyvärr inställd så vi kör ikväll istället. Vi ska se ”I feel pretty” så det blir en skön avkoppling efter dagens alla möten.

Tisdag

Möten hela dagen även under tisdagen och sen vill jag försöka få till ett köttigt träningspass på kvällen.

Onsdag
Utöver jobb har jag inget speciellt planerat. Jag ska ut och handla lite till midsommar, försöka plugga lite och sen kanske jag bokar in en fika eller dylikt.

Torsdag
Jag är bjuden på en stor och härlig grillfest lite utanför Uppsala som jag ser fram emot. Grillkväll med fantastiska vänner är ju alltid en bra idé liksom.

Fredag
MIDSOMMAR står på schemat. Jag och Johanna kommer jobba med festen hela dagen och på kvällen kommer vi förhoppningsvis fira midsommar på ett mycket lyckat sätt. Bilder kommer så klart!

Lördag

Efter att ha återhämtat mig lite från midsommar kommer jag åka ner till Göteborg på eftermiddagen. Min lillasyster fyller 14 på torsdag så vi ska fira henne. Känner jag min familj rätt åker vi säkert till havet på kvällen.

Söndag
Kommer vara i Göteborg fram till måndag kväll. Under söndagen kommer jag passa på att träffa Elin som har kommit hem från att ha varit på Hawaii i ett halvår! Vi har massa att prata om uppenbarligen och vi tänkte göra det på Gelaterian på Grönsakstorget.

Hoppas ni får en bra vecka! xx

  • Daily
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer