Vakna allihopa, det är bästa dagen!

God morgon allihopa! Eller god förmiddag kanske man ska säga. Jag har precis avnjutit en lyxfrukost som ni kan se ovan. Sov inte så mycket inatt så då var det skönt att få en ordentlig start på dagen. Jag ska snart fixa mig och sen dra till stan för en mindre shoppingrunda. Är lite sugen på någon ny blus och lite nya smycken. Sen ska jag vidare på en födelsedagsfest ikväll. Är skönt att komma tillbaka till vardagen nu efter resan till Bulgarien.

  • Daily
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Monday

Detta har varit en dag som börjat lite sämre och mådde lite bättre. Jag mådde inte så bra när jag vaknade och sov bort hela skoldagen. Åkte sedan till jobbet som mest innebar möten idag. Sedan hade jag en inplanerad ”fika” idag med Julie. Vi stack till Frenchi och beställde varsin sallad. Jag åt deras sataysallad och hon deras chèvresallad. Så god! Rekommenderas verkligen. Jag har även passat på att handla lite smått till Bulgarien idag. Nu har jag kommit hem och jag la mig direkt i sängen eftersom det var så kallt och regnigt ute så jag frös så. Sitter och kollar serier och med naturgodis och ett stort glas citronvatten.
Hoppas ni har haft en bra dag!

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Blue, blue, blue

Ni anar inte hur kallt det där va, haha. Vad gör man inte för bilderna? Älskar mina blå klackar och jag lyckades hitta den perfekta blå tröjan på rean i vintras som matchade. Färgen representerar verkligen mitt humör idag. Vädret är så himla trist och min energi på jobbet är så låg. Vill hellre ligga på soffan med en kopp té och en skön serie. Slutar snart dock och ska sen till stan för att handla lite grejer till Bulgarien-resan. Åker om snart en vecka nu! Längtar så till att få komma iväg lite från trista Sverige nu. Det är ca 20 grader i Bulgarien så lite sommarkänsla kommer man nog få.

Hoppas ni får en fin dag!

  • Outfit
  • Nära Fålhagen, Uppsala

Gillar

Kommentarer