Göteborgsveckan

God dagens!

Sitter nu på tåget på väg hem från Göteborg. Har verkligen haft världens mysigaste vecka då jag har umgåtts med min familj samt träffat kompisar jag inte alls hade planerat på att träffa.

Måndagen blev det en lunch på JOS som planerat vilket följdes av två möten. De gick hyfsat fort som tur var och på kvällen hade mamma anordnat en familjemiddag. Älskar hennes mat och det var så skönt att få komma hem till det.

Under tisdagen låg jag på soffan halva dagen och kollade på OS med hunden. Under eftermiddagen åkte jag dock in till stan för att gymma med lillasyster. På vägen sprang jag på Karl som jag inte har träffat på jättelänge så vi bokade in en fika på torsdagen. Efter gymmet drog jag och träffade Jacquline som var himla sugen på en vaniljsemla så vi satte oss på Brogyllen och drack kaffe där. Välförtjänt efter gymmet, haha.

Dagen efter var jag hemma hela dagen och det var så skönt. Aslan var lite sprallig dock så morgonen var inte jätteavslappnad men heller inte hektisk. Syskonen kom hem sen och vi lagade middag tillsammans och kollade på film. Behövde lite kvalitetstid med dem.

Torsdagen blev mycket mer hektisk än vad jag hade tänkt. Jag åkte in och träffade Karl som hade med sig sin otroligt söta hund. Vi satte oss på da Matteo och beställde varsin kaffe där och vi valde att inviga uteserveringssäsongen i Februari. Det var verkligen svinkallt och man hade nog dött utan infran och alla filtar. Vi gick sedan längs hamnen och fotade lite och ljuset var verkligen heeeelt perfekt. Göteborg i solnedgången är inte att leka med. SÅ vackert!! Därefter träffade jag Ida igen och hennes tvillingsyster Moa som precis hade kommit hem från USA och det var så mysigt att träffa de båda igen. Även Karls bror Emanuel hade kommit hem från Fiji så jag lämnade Ida och Moa för att åka hem till Emanuel och Karl igen. Och efter detta åkte en trött men nöjd Amanda hem.

Idag vaknade jag hyfsat tidigt för att vinka hej då till familjen och sedan åkte jag in till stan för att träffa Evelina på en brunch på Kafé Magasinet. Jag har aldrig varit där tidigare men jag älskade det. Skön och modern inredning och go' frukost. När jag kommer hem till Uppsala ska jag försöka ta mig till gymmet och sen ska jag upp tidigt, tidigt imorgon för att åka till Stockholm.

Hoppas ni får en fantastisk helg!

Gillar

Kommentarer

Orange is the new black

Ärvde denna jacka från mamma och jag fullkomligt älskar den! Finns väl inget bättre än en oversized pälsjacka? Har myst och kommer fortsätta att mysa i denna hela vintern.

  • Outfit

Gillar

Kommentarer

Varför bloggar du ens?

Den frågan har jag ställt mig själv många gånger. Och det är säkert många andra som har tänkt det också. Jag var väldigt nervös över att börja blogga för vad folk skulle tänka. Bloggen för mig är inte bara en hobby trots att jag älskar att dela med mig av mode, skönhet och vardag. Utan jag vill sprida en positivitet i detta samhälle av strikta skönhetsideal, press och negativitet. Denna press ledde till att jag bantade första gången som 9-åring för att min bästa vän sa att jag var tjock. Press som gjort att jag har hamnat i stress som 20-åring och jag har även varit i flera ledarroller som kvinna som har ifrågasatts på grund av mitt kön. Denna erfarenhet vill jag använda i mitt bloggande.

Jag skulle inte kalla mig själv en influencer men min instagram växer lite varje dag och jag ville utveckla detta och börja blogga.Jag kanske inte kommer förändra världen med mitt bloggande men jag hoppas på att kunna sprida positivitet och peppa unga tjejer på att våga ta plats och våga lita på sig själva mer och älska sig själva mer. Att våga gå ut och göra saker som kanske skrämmer dem och att de inte skall stoppas av världen. Som sagt kanske jag inte kommer förändra världen men jag kan i alla fall säga att jag har försökt göra den lite bättre.

Därför bloggar jag.


#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer