STHLM Brunch Club

Vaknade kl: 7 imorse för att ta mig in till huvudstaden. Jag åkte dit för att möta min vän Jacquline som jag inte har sett på så länge. Vi hade bestämt att vi skulle börja dagen med en brunch så vi gick till STHLM Brunch Club. Jag har aldrig varit där förut men har fått många rekommendationer. Det var verkligen ett jättemysigt ställe, lite mindre med dämpat ljus. Perfekt miljö att ta igen av våra liv efter så lång tid. Jag beställde en avocadotoast med pocherat ägg, kaffe och en färsk juice som hette ”Pink”. Så nu är jag också en av de som rekommenderar detta ställe!

Just nu sitter jag på kontoret och jobbar och skall snart vidare på dansövning. Planerna för kvällen är en hemmakväll med serier och härlig mat.

  • Nära Fålhagen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

In my mind

(Bilderna är hämtade från Pinterest)

Älskar att bläddra igenom Pinterest, finns så otroligt mycket att inspireras av. Just nu är jag så sugen på att inreda min lägenhet i roséguld med klassiska detaljer. Här kommer bilder som inspirerar mig just nu.

  • Daily

Gillar

Kommentarer

Veckans planer

God morgon!

Sitter här och dricker en kopp kaffe och avnjuter två knäckemackor med kalkon och äggröra som snart kommer att följas av smoothie och croissant när jag inser att jag har gått från plats 37.000 till 4295 på en vecka! Det är ju verkligen helt fantastisk och jag är så glad att ni läser min blogg.


Måndag: Dagen börjar med en mindre sovmorgon med en lyxfrukost och läsa ELLE, en sån där morgon man behöver första dagen på veckan. Sedan blir det en arbetslunch på Hotel von Kraemer här i Uppsala följt av mer jobb.

Tisdag: Plugg och jobb är väl i princip vad som kommer ske plus lite fixande i lägenheten. Vill köpa någon ny fin bukett med blommor då jag får besök i slutet på veckan. Det är nog det bästa med att få besök, att man får en ursäkt att köpa blommor. På kvällen har jag bokat tid för manikyr och det ska bli så skönt med nya naglar!

Onsdag: Dagen börjas med en tur till Stockholm där jag ska möta upp min vän Jacquline från Göteborg. Vi har där planerat in en brunch på Pom & Flora och sedan en kaffe på stan. Under dagen ska det även hinnas med att träna.

Torsdag: Under torsdagen ska jag och Jacquline som inte har umgåtts på typ ett halvår försöka catch up så mycket som vi kan. Vi har dock inte bestämt vad vi ska göra ön, kanske går på spa, drar en middag eller bio. Eller varför inte alltihop. Ser dock fram emot en dag då man kan slappna av och bara umgås.

Fredag: Dans, dans, dans. Jag är så himla taggad på fredag. Kommer egentligen dansa hela dagen då vi har dansuppvisning på kvällen så det ska mest övas hela dagen.

Lördag: Här har jag en inplanerad sovmorgon och vill vakna till en härlig frukost och kolla på serier bara. Kanske sitta med en ansiktsmask och dricka en god kaffe. På förmiddagen sen ska jag på ett kvinnoseminarium under namnet ”leading and loving it” som kommer handla om att vara en kvinna i ledarroll. Ser riktigt mycket fram emot detta, vi behöver ha lite mer girl power i vardagen, eller hur tjejer?

Söndag: Dagen börjas med gudstjänst i vanlig ordning och sedan vill jag försöka få till att fota lite outfits. Sedan kommer dagen bestå av middag på eftermiddagen och en lugnare kväll.

  • Daily

Gillar

Kommentarer