Hej & välkomna till min blogg!

Nu undrar ni säkert vem jag är, vissa kanske känner igen mig från mina förra bloggar men för de som inte gör det så ska jag berätta lite om mig själv.

Jag heter Amanda och jag är 20 år gammal, jag är född och uppväxt i Örebro, men när jag var 13 år och precis hade slutat sjätte klass så tog vi flyttlasset och flyttade till Finspång. Finspång ligger 30 minuter utanför Norrköping, och jag brukar på skämt kalla Finspång för en håla. Det finns inte särskilt mycket att göra här och ja, de är inte det roligaste stället att bo på. ,Men då är det tur att man har bra vänner som gör det lite roligare att stanna kvar här.

Jag tog studenten i somras och sprang ut med högsta betyg som utbildad bagare/ konditor. Baka är det bästa jag vet och det jag verkligen brinner för. När jag är arg och ledsen så kan det räcka med att stå och knåda en deg eller vispa en smet som får mig på bättre humör. det låter helt sjukt men det är sant. Min allra största dröm inom just bageri är att öppna ett eget konditori i New York, det kommer ta tid innan jag tar mig dit. Men jag SKA klara det om det så är det sista jag gör.

I min blogg så kommer jag dela med mig utav min vardag i både bilder och text, kommer även lägga upp bilder och recept på det jag bakar.
Jag hoppas ni kommer trivas på min blogg.


KRAM

Likes

Comments