Tjo!

Har så sjukt mycket att göra just nu. De två senaste veckorna har jag knappt haft en dag ledigt, och när jag väl är ledig kan jag inte njuta av det. Jag har magkatarr till och från hela tiden, vilket är extremt jobbigt ibland. Har fått leva på Novalucol ett tag, haha.

Som jag kan komma på nu har jag sammanlagt 8 saker som måste vara färdiga inom loppet om 2 veckor. Däremellan gifter sig min syster, så det blir mycket fokus på det.

Har varit skoltrött alltför länge, men nu är det extremt. Känner sån ångest också, jag vill ju göra bra ifrån mig men det händer för mycket om jag är inte van.

Började även jobba för några veckor sen, även där har jag mycket att lära och stress över att få jobbtider och hänga med.

Det är lite mycket nu bara. Sommarlovet är nära, men det ligger mycket emellan som måste hinnas med först.

Hoppas ni har haft det bra och att det fortsätter så i så fall. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Från 9/5 2015 till 9/5 2016

Likes

Comments

Hej!

Eftersom att jag och joey inte ses på måndag då vi har varit tillsammans i ett år, bestämde vi oss för att göra något mysigt idag istället. Bilder från dagen kommer här nedanför!

Likes

Comments

Det var inte igår!

Vad har hänt? Jo, jag har mått ganska dåligt det senaste, både pga skolan, men också av andra privata själ. Men nu verkar det som att livet rullar på igen!
Det som legat som en tyngd på mina axlar är äntligen borta. Så nu ska jag börja blogga igen.

Vi börjar med lite bilder så vi får ett hum av vad som hänt i mitt liv det senaste.

Likes

Comments

Godmorgon.

Ska till läkaren idag vid 15.20 & träffa en läkare. Har problem med ämnesomsättningen. Min förbränning är extremt låg, vilket gör att jag har jättelätt för att gå upp i vikt & jättesvårt att gå ner.

Är så nervös. Först ska jag prata med en läkare, men sen ska jag även ta blodprov, vilket jag HATAR. Tycker det är så vidrigt, men mamma ska följa med & hålla handen haha. Man kan väl säga att det är lite av en fobi.

Jag hoppas i alla fall att dom hittar vad som är felet & att det går att göra något åt det. Självklart handlar det inte bara om vikten, utan det medkommer ju fler problem..

Ha en bra dag! ☀️

Likes

Comments

Klockan är 10.24 och jag ligger hemma i soffan. För en timme sen var jag i skolan, men åkte hem pga helvetisk mensvärk. Hoppas på att det går över snart, inga värktabletter hjälper heller, haha.

Det är underbart väder så ska nog sätta mig på balkongen en sväng & käka frukost!

Hoppas ni får en bra dag, det ska jag ha trots omständigheterna :)

Likes

Comments