shopping, mode, Allmänt recept

Nu närmar det sig jul, och julklappar är ett måste. Stressen är förfärlig och hetsen kring priser är likaså! Men jag har underlättat det för er med en liten rabattkod!

Det är nämligen så att jag gjort ett sammarbete med Xbeauty och använder ni rabattkoden AmandaN20 får ni 20% rabatt på varumärket modelsown. <3 (giltigt tom 20/12)

Klicka här för att komm till xbeautySå passa på att köpa en julklapp åt någon eller dig själv..hehe. Själv så har jag beställt hem lite åt mig själv.

Själv passade jag på att köpa ett rött läppstift, nu till jul. Hoppas ni hittar något i er smak.

Puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links mode, vintertrender2017 recept

Jag älskar, älskar och älskar. Kan nog inte understryka mitt intresse för Vogue och bland annat Elles heta trendvarningar För mig är det väldigt viktigt och roligt att ha någorlunda koll på vad som är inne och vad som är ute. Att följa trenderna blint är nog inte min grej, men att inspireras och själv våga testa nya kombinationer är något av det bästa. Ibland lyckas man riktigt bra och ibland får man tänka om


FUSK PÄLS.

Nu i vinter är det främst fuskpäls som är "the must have". Har inte själv hunnit att införskaffa mig en pälsjacka än men MÅSTE säga att det här kan vara en av de bästa vinter trenderna. I vanliga fall kan det annars vara svårt att hitta en snygg jacka som samtidigt håller dig varm


Lack

Och ingen har väl missat den populära och fräcka lack trenden. En håller den i sig och fullbordar ens klädval. Helt klart en favorit. både som kjol och byxor. Den känns och ser fräsch ut och ger ett stilrent intryck.

Folk

Är inte säker över vad mönstrat kallas på svenska, men mönster som går under namnet folk på engelska har framförallt lått igenom på Zara. OCH JAG HATAR DET. Det är i mina ögon en ful folkdräkt. tumme ner på den. Nedan kommer de plaggen som visades upp på catwalken.

Sterling silver

Den sista trenden jag tänkte ta upp är sterling silver. Sjukt snygg, och vänder många blickar.

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt, gymnasiet, mode, shopping, julklappstips recept

Julen närmar sig och proven börjar närma sig sitt slut. Det bästa med den här tiden på året måste vara all spänning som byggs upp, julbakandet, julsångerna, och julpyntandet. En personlig favorit är än idag kalendern, kanske inte på samma sätt som när jag var liten. Chokladkalendern har ersatts av flertal andra kalendrar som tex åhlens, nelly.com, nakd och flertal andra företag som lockar med ett nytt erbjudande varje dag. Själv har jag lyckats hitta några godbitar, som är mina julfavoriter. De är helt i min smak och dessutom bidrar de med fot inom mode världens trender, Måste tillägga att sifrfrorna hamnade lite fel..hehe


Likes

Comments