​Jag har nog gett upp bloggandet nu, så många gånger har jag försökt, det är nog inte min grej. Jag är upptagen med att verkligen ta vara på mitt liv.

Just nu behöver jag bara skriva av mig. Jag vill få ut allt som jag tänker på. Klockan är alldeles för mycket och jag kan inte sova..

Den senaste tiden har det hänt så mycket. Jag gjorde för en månad sen slut med min pojkvän sen 2,5 år tillbaka. Det sjuka är att jag inte är ledsen över det. Vi funkade inte längre, vi älskade inte varandra, vi var inte kära i varandra. Faktum är att vi slutade älska varandra för länge sen. Vi fortsatte bara för att vi inte orkade ta konsekvenserna, vår katt Sickan, lägenheten, alla abonnenmang osv. Det är nog det bästa beslutet jag har tagit i mitt liv. Sebastian flyttar snart och jag kommer att bo kvar här. Det känns bara så bra!

Nu till det som verkligen har vänt mitt liv upp och ner.. Min brorsdotter Emilia, bara 2 månader gammal ligger just nu på akademiska sjukhuset i Uppsala. Det finns så mycket att berätta så jag vet inte ens var jag ska börja. Gå in på Malins blogg för att läsa allt @mtell                                                                                                                                                      I fredags var det dop för henne på intensiven där hon ligger. Dopet var det finaste men samtidigt det sorgligaste jag har varit med om. Jag ber verkligen för att min lilla tjej ska klara detta. Jag har så svårt att ta in allt som har hänt, det är nu jag har börjat förstå vad det är som händer. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har tagit mig tid till att göra fransk manikyr på mina naglar. Jag började redan igår för att få allt att torka ordentligt och för att få ett så bra resultat som möjligt.

Jag har använt mig av isadoras gellack, 216 french tip, 217 french pink, 210 top coat.

I french pink har jag tagit i några droppar av french tip för att få ett naturligare och mer täckande resultat.

Likes

Comments

Vaknade tidigt imorse och gjorde frukost, Sebastian åkte till jobbet och jag började med städningen. Till och med fönstren blev tvättade med ättika och vatten, superfint resultat, rekommenderas!

Fastnade på balkongen som jag städade och hur nu suttit där i 2 timmar. Dags att börja röra på mig.

Likes

Comments

Idag har vi hämtat vår nya säng på Mio.
Vi har även köpt nytt täcken och lite mer sängkläder.
Den är monterad och bäddad, ska bli så skönt att lägga sig i sängen ikväll. Ikväll är vis hos min bror Alexander, Malin och dem 2 små prinsessorna.

Likes

Comments

Imorgon ska vi hämta vår nya säng och idag har vi sålt den gamla. Jag passade på att rensa bland mina kläder. Så skönt att ha det gjort. Livet blir så mycket enklare när man har en organiserad garderob.
Bilder på garderoben och inte minst sängen kommer imorgon.

Likes

Comments

Det blev en riktigt härlig frukost imorse, promenad ner på stan, thaimat och nu är vi påväg till gymmet. Så himla fint och soligt idag så jag blir alldeles varm inombords.

Likes

Comments

Klockan är kvart över 9 och jag vaknade precis med solen i ansiktet. Denna dag vill jag ta vara på. Därför har jag ställt fram klockan ett par timmar så att Sebastian tror att klockan är mer än vad den är. Taskigt ja, men tro mig, det behövs. Han har en tendens att sova bort dagarna.

Likes

Comments

I fredags kom lilla Emilia till världen, mitt andra brorsbarn. I lördags hälsade vi på Alexander, Malin och Emilia på sjukhuset. Det var kul att se Ellinors reaktion när hon träffade sin lillasyster. Stolt faster till 2 små prinsessor.

Likes

Comments

Var ute hos mina föräldrar i helgen tillsammans med Sebastian. Mitt brorsbarn Ellinor var också där så vi stannade där i 3 nätter. Helgen bestod av mycket sol och kärlek.

Likes

Comments