WELCOME 2018!

Godmorgon på er!
välkommen 2018, jag hoppas det blir ett lika bra år som 2017. På nyår var jag & Elias hemma själva och firade. Vi visste ju inte hur katterna skulle reagera på raketer osv så vi sa att vi gör tre rätters och bara är vi. Det blev:

FÖRRÄTT - toastskagen m citron och dill
VARMRÄTT - plankstek (första gången jag gjorde det)
EFTERRÄTT - chokladmousse m citronmeliss, färska hallon och jordgubbar

Det bästa var nog planksteken faktiskt, har alltid gillat det och jag har tjatat på mamma att jag skulle låna hennes brickor inför ny år så fick jag egna i julklapp. Jag körde på oxfilé och det var också första gången jag gjorde något med det. Man vill ju inte att köttet ska bli för segt eller så men jag är en köttperson som gillar när det är lite rött. Jag beställer alltid det när jag är på restaurang.

vad händer 2018? Emil min lillebror tar ju studenten och i maj vill han ha med oss på sin studentresa. Vi planerar Cypern men vi får se! Jag hoppas att jag kan få operera min fot så jag kan börja träna på riktigt igen. Jag har inte sagt något nyårslöfte men jag känner att jag behöver röra på mig så ska faktiskt till gymmet senare idag och gå på löpband och cykla lite. Jag ska vecko handla idag, ska alldeles strax köra.

Men jag hoppas som sagt på ett bra år och det kunde inte ha slutat bättre med 2017 att vi köpte kattungar. Dom är helt fantastiska och det funkar jätte bra.
vad sägs om en frukost nu? ja tack 😃

  • 2018
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229