W E E K E N D

HALLÅ ALLIHOPA!
hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra helg. Själv har jag varit i Sunne sen i torsdags och kom hem vid 14 tiden ungefär, var inne och handlade inför veckan också så det är gjort. Tänkte berätta lite smått angående helgen och förklara bilderna:

i fredags, så hade svärfar fixat med fem kamp och köpte hem massor av mat. i kampen så var först gren luftgevärsskytte, pilkastning, kasta bollar i hinkar när man är upp och ner, hästskors kastning och kubb kastning. För min del blev det en 4:e plats, alltså näst sist. Jag skyller på mitt rosé vin. Sen grillade vi två olika kött, två olika korvar, sallad, meloner, klyftpotatis, såser, majskolv m.m jösses! Till efterrätt blev det färska bär.

i lördags, när vi vaknade så åt vi fruktost tillsammans. Jag åt proppad med färska bär som fanns kvar från fredagen, nypressad juice och nybryggt kaffe. Sen gick jag en powerwalk.

under dagen i lördags, så åkte jag och elias hem till hans mamma i sunne och när vi kom så åkte jag, hans mamma och lillasyrran till Living och gick runt i affären hur länge som helst. Det är en av mina favoritbutiker. Jag köpte inget men fann väldigt mycket fint!

Men idag så blir det soffan hela kvällen för det har spöregnet hela dagen och det är väldigt kallt så n är jag nyduschad och sitter i morgonrock och bloggar. Imorgon jobbar jag från 7-16, sen upp mot Årjäng till tisdag. Hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

anneli
anneli,
Det ser helt fantastiskt härligt ut måste jag säga 😊
MATEN SER SÅ GOD UT!
anneliblom.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229