W A T E R M E L O N

godmorgon! usch usch usch säger jag bara, idag ligger regnet på och man ser bara det gråa i himlen. VART ÄR SOLEN? VART ÄR VÄRMEN? ÄR SOMMAREN SLUT NU?

imorse gjorde jag en "fail", alltså jag gjorde ett misstag. klockan ringde på 05:55 och kl 06:30 skulle gymmet öppna. jag skulle få skjuts av min kille till gymmet för han skulle jobba i Väse denna veckan och då skulle han släppa av mig. men innan jag satte på mig skorna ville jag bara kolla så gymmet verkligen öppnade 06:30. men då fick jag se att det öppnade 08:30 så det var bara att klä av sig igen och lägga sig och sova. tur i otur att jag kollade, hade varit pinsamt om jag hade suttit vid badhuset och väntat på att dom skulle öppna och sedan hade jag säkert gått fram till någon personal och frågat ... menmen jag somnade om iaf och det var jätte skönt! får bli gymmet ikväll eller imorgon för idag ska jag stor städa och även veckohandla.

min frukost idag blev: glutenfri risgrynsgröt med jordgubbar! har inte ätit det på jätte länge så blev faktiskt sugen och köpte det. det är inte lika nyttigt som havregrynsgröt men man får väl unna sig? hade även kvar en vattenmelons halva i kylen så jag passade på att äta det så det inte blev gammalt. men nu står jag mig iaf till lunch efter den tunga gröten!

​jag skulle vilja göra som alla andra bloggar, göra en veckans blogg tävling. hade varit kul att få testa på det. ska fundera på det så kommer jag kanske med information lite senare! men nu ska jag börja städa, kram A!

  • 2015

Gillar

Kommentarer

ikjjkl
ikjjkl, ikjjkl@me.com
ÄLSKAR vattenmelon 👏🏻
amandamyrer
amandamyrer,
jag också! kram 😃nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229