VIP BIOBILJETTER BOKAT 🎥

SOM ALLA SÄKERT VET SÅ ÄR DET EN VECKA KVAR TILLS PREMIÄREN AV FIFTY SHADES FREED!!! 🎥 ett års väntan och nu återstår det bara 7 dagar kvar. Jag & Angelica bokade biljetter igår, vi kommer gå på VIP Exklusiv smygpremiär kl 21. Vi kommer mötas med bubbel, gratis snacks och en valfri dryck. 🍿🍿 kommer bli en riktigt bra kväll!!!

nog om det, har varit och hämtar ut månadens box från företaget #köketsbox #koketsfavoriter (jag jobbar för dom)!! tack snälla hörni, jätte spännande med många produkter som jag aldrig ha provat. Här kommer dom;

knäckebröd, starka såser till matlagnings (perfekt till kyckling), diskmedel, rödbetsjuice (har faktiskt sätt erbjudande på denna produkt och jag har varit nära massor av gånger att jag ska beställa den men har lite svårt för rödbetor så har tänkt vidare. Perfekt att den kom nu då så jag får prova den. GOOD’N’GO smakar som äppelpaj och är perfekt till havregrynsgröt, ingefära te, milkshake, Loka och en kexbar.
👏🏼👏🏼
Jag börjar jobbet 16 idag så när jag kommer hem ikväll så ska jag prova rödbetsjuice, den är rå och även ekologisk. Finns att beställa på HAPPY GREEN!!!

  • 2018
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229