VILL DU VARA MED?


Godmorgon bloggen! har kommit på en rolig grej som jag ska börja med på bloggen från och med imorgon isf. har härmat @100kitchenstories med denna idéen, fast jag har mer alternativ. hennes heter "Läsarfrukost" men jag vill köra att det är allt möjligt.


under just denna texten finns det bilder som är tagna av min mobil, några är gamla och några är nya men dom finns på mitt instagram konto @amandamyyrer

HÄR KOMMER FÖRSLAG VAD NI KAN SKICKA!

skicka en en smoothie bild kanske? detta är mina bilder och jag som älskar smoothie vill ju få in tips av mina läsare så jag kan variera smak i mitt glas, hade varit jätte kul och bra om ni skicka in smoothie tips.


är du en träningsfreak och äter bara frukt och grönt? skicka in vad du äter till frukost eller till mellanmål efter eller före träning.


är du lika förälskat i sallad som jag är? skicka in om du är på en restaurang eller något liknade när du äter en god sallad, skriv din beskrivning vad salladen innehåller och hur det var.


äter du frukost varje dag eller skippar du den? jag har lagt ut på några exempel hur min frukost kan se ut innan en fotbollsmatch, träning, jobb eller skolan och jag står mig på det. tipsa gärna om vad du äter för frukost.


är du onyttig av dig och kanske älskar att äta det du får i dig? men skicka in det då? allt behöver inte vara nyttigt, vill komma närmare mina läsare och veta va dom får i sig.

bilderna här över är mina bilder från mitt instagramkonto, några är gamla och några är nya (tagna med min mobil), men ni ser vad bilderna föreställer så det ni ska göra om ni vill vara med är att:

1. ni väljer vad ni vill göra för "maträtt"

2. skicka "en" bild till min E-post adress som är Myrer.amanda@me.com eller i Facebook chatten till Amanda Myrer

3. innan ni skickar bilden till mig så ska ni göra en lite beskrivning om vad ni har lagat/ köpt så skriver jag exakt det ni har skrivit till mig angående bilden. skriv erat bloggnamn och instagram namn.

4. skicka bilden endast en bild och denna "lek" kommer bli fler gånger.

FÖRSTÅR ni vad ni ska göra? varje torsdag lägger jag upp era bilder så det är bara att dra igång. Det roligaste är att även ni som inte har bloggar kan skicka till min mejl men blir väldigt svårt om ni ej har blogg så drf kan ni skicka erat instagram konto eller vad ni heter på Facebook.

låter detta kul? NU KÖR VI!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Vilken rolig ide'!nouw.com/belliblonkan
amandamyrer
amandamyrer,
va gärna med! mejla din bild till Myrer.amanda@me.com 😃nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229