VI HAR FLYTTAT IN!

Godkväll gänget! hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra måndag. Idag började Elias jobba kl 7 och jag kl 8. Vi slutade kl 16 båda två och efter jobbet var jag och handlade. Jag vecko handlade och fick tag på möbler på framsidan av lägenheten. Äntligen fann jag några som vi båda gillade!! Men iaf, allt gick iaf bra med flytten i lördags. Vi var helt slut på kvällen men vi fortsatte att packa upp. För er som inte vet så har VI FLYTTAT!! ny kommun och en ny lägenhet i Torsby. Det är en 64 kvm lägenhet med balkong. Idag fick vi dessutom ny kyl och frys och det är nya golv i hela lägenheten. Det kommer bilder när vi hat fått iordning allt, men jag tänkte att ni får se framsidan. Det är loftgång på framsidan och våra grannar bredvid är helt underbara.

Imorgon ska jag tillbaks till Karlstad och fira min födelsedag först med min familj. Vi ska till Värmskog och carlotta ska också med! på kvällen när vi kommer hem kommer Elias familj och firar mig. Jag fyller ju nämligen 20+ imorgon, haha nej men 21 år blir jag imorgon.
Jag har inte haft någon tid alls att baka så jag köpte en prinsesstårta och muffins till imorgon.
Jag jobbar onsdag och torsdag, och på fredag blir det midsommarfirande i Sunne (tradition varje år) 🌸 så det blir kul. På lördag har jag och älskling några ärenden i stan och på söndag jobbar jag 7:00-17:30.

Nu ska vi bära ner lite flyttkartonger till källaren, kvällen blir lugn. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229