VI HAR BOKAT...

Godmorgon gänget från en trött Amanda!
ligger i sängen nu och har Mimmi mot min högra axel och Maja på bröstet. I helgen har jag jobbat ganska mycket, både på macken och hos min mamma. Men det bästa av allt har varit att Elias har varit hemma hela helgen, det var meningen att han skulle till Sunne men han stannade hemma så hela familjen var tillsammans. Jag älskar dig!

som sagt, jobbar extremt mycket nu och har knappt tid med någonting annat än jobbet. Har haft nu ett tag att jag har en timmes mellanrum ibland båda jobben och har fått köra direkt så jag hinner till nästa.
Men idag börjar jag 11:45 och slutar 20:15. Imorgon och på torsdag har jag äntligen en lediga dagar, har inte varit ledig sen förra lördagen. Så imorgon ska jag ner på stan och köpa en ny regnkappa för på lördag ska jag, Carlotta, Elias och Johan till....... 🥁..... LISEBERG I TVÅ DAGAR!🐰 ska bli så himla roligt. Man vet ju aldrig om det blir regn, så det kan vara bra med en regnkappa.

Vi ska bo på Best Western Mektagonen, ca 2 km från Liseberg. Vi åker runt 6 på lördagsmorgonen så har vi bokat så vi kan checka in tidigare på hotellet så är det bara att knalla mot nöjesparken som öppnar kl 11. Åh va jag längtar! men först har jag 3 arbetsdagar kvar att göra. Ha en trevlig måndag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229