VECKANS PLANER

GODMORGON från mig och Maja!
har försökt att fota och få bra bilder utan 4 st tassar som har kommit med på ett hörn. Men efter lite redigering så tror jag att jag lyckades! Mimmi sprang och gömde sig när jag vände kameran emot dom när dom satt i fönstret, men Maja kom med och hon blev så vacker. Dom börjar bli stora nu men gud så lyckliga vi är jag & Elias, riktigt bra val efter lite tjat på honom. 😉

gjorde mig en super god och enkel smoothie bowl, RECEPT- mixa jordgubbar, mango och kokosmjölk. toppa med chiafrön, jordgubbar, hallon och blåbär.

veckans planer:

Måndag (igår) - röntgen på Kristinehamns sjukhus
Tisdag - svar antingen idag eller imorgon från röntgen och alldeles strax ska jag upp till mammas jobb men ikväll har jag tvättid
Onsdag - promenad på förmiddagen och vip biokväll på röda mattan tillsammans med Angelica, premiär för FIFTY SHADES FREED!!
Torsdag till Söndag - BRAANÄÄS!!

min fantastiska lillebror klarade uppkörningen igår så nu är han ett steg närmare körkort, bara teorin kvar. Han ska passa Mimmi & Maja torsdag-söndag, han ska bo i våran lägenhet så det blir toppen. Vi var och vecko handlade igår jag & Emil så fick han peka ut vad han ville laga sig för mat, snäll syster han har! känner mig inte nervös inför röntgen svaren iaf, dom skulle bara utesluta så det inte var något med skelettet och det vet jag att jag inte har så antingen idag eller imorgon får jag svaren.
Ha en trevlig tisdag i minusgarderna, här är det -11 just nu.

  • 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229