Varm choklad med ...

goodmorning! nu har jag faktiskt fått julkänslor att det börjar närma sig jul, vinter och kylan. jag hoppas faktiskt det blir mycket snö i år eftersom det är så mysigt men även att jag vill åka snowboard i år. men iallafall, igår kom det upp en reklam på facebook hur man gör dom bästa och godaste varm chokladen på bara några få ingredienser. jag fastnade för just denna jag har gjort nu på morgonen. varmchoklad med pepparkakor.

here comes the recept:

INGREDIENS: 1 dl oboy, 1 tsk vaniljsocker,2st pepparkakor (glutenfria) har jag använt, mjölk, kanel

SÅHÄR GÖR DU: oboy i botten, vaniljsocker, krosa pepparkakorna så det bara blir smulor, i med 2 dl mjölk och kanel. värm på två minuter i micron eller värm i en kastrull så det blir varmt med drickbart.

DU KANSKE VILL HA TOPPING PÅ?: vispa grädde och häll i sen på med mini marshmellows. glöm inte att njuta!!

idag är det lördag och jag kommer få tillbringa dagen på mitt egna sätt eftersom mina föräldrar jobbar och Elias är i Sunne. jag kommer gå en powerwalk när jag har bloggat klart och klockan 16 ska jag gå på Elitseriematch när Hellton spelar hemma mot Önnered. är spelledig denna helgen så det ska jag unna mig att gå på. ikväll ska mamma och pappa gå på en komiker här i Karlstad, pappa fick biljetter i födelsedagspresent förra veckan. vet inte vad jag ska göra, hoppas det är en bra film på tv som jag kan krypa ner till. myslördag får det bli!! hoppas ni gillar receptet, kramis! 🌟

Gillar

Kommentarer

milla.cerne
milla.cerne,
Mmm så gott det låter! 😊millababe.bloggplatsen.se
amandamyrer
amandamyrer,
det var väldigt gott! kram
nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229