VARFÖR MÅSTE DU FRÅGA?

Q- Hur orkar du blogga när du precis har förlorat din pappa? Ska du inte fokusera på din familj?

// Q- How do you keep blogging when you have just lost your dad? should you not have focus on your family?

a- jag känner att jag vill göra något som jag tycker är roligt också än att jag bara ska sörja min pappa. jag förstod nästan att någon skulle ställa dessa frågor till mig. Men jag sörjer min pappa hela tiden och tänker på honom varje sekund, men eftersom jag inte kan gråta så får jag ont i huvudet istället och jag får ta värktabletter nästan dagligen för detta och det mår jag väldigt dåligt över. Jag är med min familj hela tiden och vi finns för varandra.

// a- i have a feeling that i haft to do something i love to do and not only pine my fathers dead. i understod that someone would give me such a question. but i pine my father all the time and thinking of him every second, but because i can't cry i get headache and i take pills and i dont feel so good. im with my family all the time and we are here for eachother.

Hej på er! jag förstod att någon ville fråga den frågan som jag precis svarade på, men jag vill ju göra något som gör så jag får tänka på något annat också. Det är jätte tufft att försöka vara glad när min pappa har gått bort men samtidigt så tror jag inte att vill att jag är ledsen hela tiden när jag alltid har ett leende på läpparna. 

// Hello! i understod that someone wanted to ask me on that question i just answar on, but i want to do something funny and what i like to do so i can think of something else. Its very hard to try and be happy but i also think that my dad want to see me happy when i everyday have a smile on my lips. 

nog om det, vill skriva lite om att lägenheten är snart tom, alla hyllor osv är borta nu och nu är det bara 6 dagar kvar tills jag och älskling ska flytta. Ska bli väldigt roligt. tog en promenad idag istället för att gå till gymmet, kände helt enkelt att jag ville fokusera på mina saker i lägenheten idag så jag gjorde klart det mesta sen gick jag i 50 minuter.

// enough about that, i want to write about my new apartment and the old is nearly empty, all the shelves are gone now and its just 6 days left until i and my love is moving. it will be very fun. i took a powerwalk today and no gym, i want the focus on the apartment and i just walk in 50 minutes. 

Gillar

Kommentarer

Two Idiots Traveling
Two Idiots Traveling ,
Förstår att du bloggar. Det är ett sätt att ta hand om alla känslor, att kunna vända och vrida på dem. Fortsätt så! 7038dollars.blogspot.com
Maria
Maria,
Din pappa hade inte velat att du inte skulle blogga, han var så stolt över dig och din blogg♡♡
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229