VÅRAN VALBORG!

God förmiddag gänget och hoppas allt är bra med er! Kl 18 igår kom Carlotta, Johan, Erik & Amanda hit för att fira valborg med oss och jäklar vilken trevlig kväll. När dom kom fick dom välkomstdrink som var - prosecco! 🥂 grabbarna satt inne i vardagsrummet och vi brudar satt och njöt ute på balkongen med musik. Efter 2 timmars prat och skratt var det dax att gå ut och spela kubb. Vi körde en klassiker, tjejerna mot killarna. Emh, vi spelade skit bra i mitt lag, eller så har vi nog gjort bättre matcher haha så dåligt det gick! 😅 men vi hade kul iaf och vädret var kanon.
När vi hade spelat klart (förlust med 2-0) så gick vi in igen och då gjorde jag iordning Baileys Coffee åt oss, satt verkligen fint när det började kallna lite på balkongen. Det var en jätte trevlig kväll, tack alla inblandade!

Idag skulle vi har varit i Sunne, eller Elias är men inte jag. Mår sådär idag så jag har precis kollat lite film och sovit en stund. Nu ska jag plocka lite här hemma och göra mig mat när jag är klar. Klockan 19 är det tvättid, blir nog nybäddad säng tror jag!
Imorgon jobbar jag 13-17 i Lysvik på fritids och på fredag jobbar jag 12-20 på Pekås.
Ha en fortsatt bra onsdag!

välkommen maj! <3

  • 2019
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229