TYSKLAND-SVERIGE

Godmorgon söndag!
vilken rolig helg det har varit. I fredags började jag med att cykla till Binderiet runt 9 och skulle hämta ut min och mammas midsommarkrans, sedan hem igen och börja städa för kl 14 skulle mamma och Sören hämta mig. Vi tillbringade våran midsommar i Sunne hos svärfamiljen som alla andra år. När vi kom dit var det välkomstdrink och snacks och när alla hade samlas så var det bild tagning och dax för förrätt. Sill, lax, potatis, gräslök, dill, gräddfil, ägg m räkor, sallad, snaps m.m. Vi sjunger alltid snapsvisor! 🎼

Medans grillen värmdes upp tog vi en match i pilkastning, vi var indelade i 4 lag. Jag kan säga såhär att min lag vann om man vänder på prispallen. Okej okej ja vi kom sist! Haha. Sedan var det dax för kubb, tjejerna mot killarna. Storstryk fick... vi.... nya tag nästa år.
Äntligen var det dax för maten, man tar alltid med sig vad man själv vill äta så jag och Elias hade köpt fläskfilé, potatissallad m äpplen, fetaostsallad och mimosa. Riktigt gott!

igår (lördag) så kom vi hem från Sunne ca 14 så gjorde vi oss iordning och cyklade hem till Johan & Carlotta för lite drinkar. Kl 17 skulle vi ner till stan för det var storbilds-tv som visade Sverige matchen. Matchen började inte förens 20 men man ville såklart ha bra platser och då gäller det att vara tidig. Men tiden går ju fort när man ha roligt så vi beställde in burgare och lite dryck, bl.a min efterlängtade mojito. Så några såna och några somersby satt inte fel! Tyvärr förlorade Sverige i sista tilläggsminuten mot Tyskland så stämningen tills sista målet var super häftig. Nya tag på onsdag Sverige! 🇸🇪

idag blir det en väldigt lugn dag, ska gå bort till affären strax och köpa lite lunch som vi ska göra här idag. Inte riktigt bestämt vad det blir men någon mat måste vi ju ha idag! ris och kyckling kanske?? denna vecka kommer bestå av mycket jobb eftersom sommarschemat på coop börjar. Så nu jobbar jag enda till v31, sedan åker vi till Spanien 21 augusti och när vi kommer hem 7 dagar senare blir det operation.
Men först ska jag njuta av sommaren!

  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229