THE BEST PIZZA

fotat med en Canon Eos 1200 D | amandamyyrer på instagram

HOLA AMIGOS! det trodde ni inte va att jag kunde spanska? haha! allt bra med er? med mig är det kanon, iaf efter att jag åt denna älskade pizza. vad tycker ni? den är verkligen nyttig och väldigt god.

recept & ingredienser:

en hel vattenmelon, kiwi och kokosflingor.

GÖR SÅHÄR: skär melonen på mitten och gör en stor rund bit med jämna kanter, slica den stora melonbiten och börja dela dom i bitar. på med lite kokos och sen kiwi, på med lite till kokos. SMAKLIG FITNESS MÅLTID!

​idag jobba jag till 16, kom hem och va klassblöt som igår .. inte gött alls kan jag säga för det är ju ingen värme i luften heller så det blir ju ännu värre. 

kl 16 hade jag tvättid så jag blev lite sen, men det gick bra för nu tvättas det och är strax klart och då ska det hängas. Elias åkte till Sunne förut och umgås med sin familj för det är sista veckan innan han börjar att jobba igen på måndag. så ikväll ska jag göra amerikanska pannkakor som jag gjorde häromdagen, men ist ska jag ha kiwi än jordgubbar. ska nämligen krypa ner i soffan sen och sätta på en film, tända ljus och på med täcket. hur underbart hade det inte varit med pannkakor till? mums. ​du finner receptet HÄR!

Gillar

Kommentarer

emeliine
emeliine,
Åh vad gott!!

Min Veckans Blogg-tävling avslutas imorgon, så kika gärna in och var med! 😊
nouw.com/emeliine
amandamyrer
amandamyrer,
ja verkligen! 😉 ska kika in.nouw.com/amandamyrer
amandamyrer
amandamyrer,
oops, hade redan anmält mig! 😏 kramis!nouw.com/amandamyrer
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
suprfräsch pizza ju haha. Kolla gärna in till mig gjorde en annan typ av pizza igår fast nyttig den mednouw.com/blog_of_foodcraft
amandamyrer
amandamyrer,
haha visst är den 😏 ska kika in! nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229