THAT SUMMER - FEELING

"Först och främst vill jag skicka en tanke till Stockholm om terrorattacken igår och mina tankar går till alla anhöriga till dom som dog". 🌹
hej mina vänner! det är så fruktansvärt det som hände igår i våran huvudstad, Stockholm. Vart är världen påväg?! från att gå till det ena till det andra så har jag och älskling precis ätit lite middag. Lövbiff med kruketter, melon, sparris rullade i bacon och stekta tomathalvor. Vi fick sån summer-feeling, det luktade nygrillat och jag älskar grillade grönsaker. Eller jag ÄLSKAR allt grillat!

jag har ju glömt hur det gick på matteprovet för mig. Jag fick ett poäng ifrån godkänt. Ska göra på nytt på onsdag igen. Nog om det! idag jobbade jag från 10-14, imorgon måste jag börja tidigare än 10. Börjar 08 redan till 14. Helt okej pass! under veckan blir det lugnt, ska börja gå promenader så jag kan hålla igång lite iaf. Har fortfarande problem med magen och jag vill inte må sämre så hellre att jag tar det lugnt, men vill inte vara rastlös. Nu ska vi förbereda oss inför kungens tal för terrorattacken. kram till er alla och ta hand om er.

  • 2017
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Mamma16år
Mamma16år,
Åhh😍 Vad det ser härligt utnouw.com/mamma16år
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229