TACOS

Hallå! lördag idag och den har varit väldigt lugn, jag och älsklingen sov ut till 12 tiden för det blev sent igår från matchen. Elias lag vann med 1-4 mot Arvika så det var väldigt positiva ord i bilen hem. vi stannade till på McDonalds vid 11 tiden och om jag ska vara ärlig minns jag inte sist jag åt på McDonalds, inget jag vill minnas heller men kan ju inte säga att det är varje dag och inte heller varje månad. Jag beställde en glutenfria hamburgare, tyvärr var den för torr så det fick bara bli dricka för mig. nog om det, idag var jag på stan och kollade in i den nya underkläder affären på duvan, wow vad mycket jag ville ha där inne. som @BeckJulia sa, det är som en victorias secrets affär. den heter hunkemøller. efter det cyklade jag hem till mina föräldrar för dom skulle bjuda på tacos, älsklingen kommer senare för han är och spelar golf men jag har ätit och det var väldigt gött.

jag tycker att det är många mataffärer som har fått in goda tortillabröd till tacos, tyvärr var inte detta brödet lika gött som fullkorns brödet som också är glutenfritt och nyttigt. allt annat var toppen!

någon dag ska ni få bilder på den nya lägenheten, det har jag lovat. har väntat så det har blivit lite mer färdigt med tavlor osv, men nu börjar det likna något. vad tycker ni om hyllan med H O M E bokstäverna?

Gillar

Kommentarer

isfhsif
isfhsif,
Jätte fin inredning och snyggt kök.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229