T I S D A G

Morning allesammans! Hoppas allt är bra med er. För en liten stund sedan gjorde jag mig lite frukost; jordgubbssmoothie toppad m. jordgubbar, müsli, blåbär, chiafrön och passionsfrukt!

Det var väldigt gott, men nu sitter jag och kollar på dom första avsnitten av Biggest Loser. Det började igår men jag missade det eftersom Färjestad spelade semi. Tycker detta program är väldigt lärorikt och häftigt när man ser vilka resultat det blir. WOW!

Idag är det tisdag, tanken är att börja sortera lite i garderoberna här hemma. Det är 53 dagar kvar tills vi flyttar!! helt sjukt. Allt går så fort och snart är vi ju där. Vi sorterade faktiskt vårat förråd i källaren förra veckan så vi har ändå dragit igång. Mer planerat idag är att ut och gå, kanske besöka utegymmet, beroende på hur mycket folk det är där. När Elias slutar ska jag laga mat, vi ska äta riktig lyx mat idag. Hemgjord schnitzel m. hasselbackspotatis, fetaostsallad och kantareller! Vi skulle äta det imorgon egentligen men vi var så sugna på det så det får bli idag. Ingen LCHF maträtt direkt! 😂

Men nu ska jag se vidare på programmet, vi hörs under dagen<3

  • 2019, RECEPT
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229