STRESS STRESS STRESS

Hallå gänget!
ursäkta tystanden på bloggen men jag jobbar o jobbar bara. Så har man jobbat hela dagen så kommer man hem och lagar mat, städar, plockar och handlar. Är så himla stressad just nu... känns inte så bra!

i fredags tog jag ledigt för Amanda tog examen, så vi firade henne på kvällen på restaurang. I lördags var jag och älskling på 90 års kalas i Eksärad för hans farmor. I söndags, måndags , tisdags och i onsdags jobbade jag. Sitter på jobbet nu och har lunchrast, räk och pastasallad fick de bli till lunch idag. Längtar så till ikväll för då ska jag och älskling laga fläskfilégryta och se på hockey. Jag jag jobbat varje kväll så har inte kommit hem förens sent, så idag när jag slutar 18 redan så får de bli myskväll hemma.

tyvärr så blir min fot bara värre och värre... ska inte ha läkartid förens 18 oktober, ringde dom igår och sa hur jag mår och hur ont jag har det. Så det kanske blir tidigare!

men iaf, imorse så åt jag blodapelsin och drack te till frukost. Så himla gott! räcker för min del på morgonen. Ha det bra!

  • 2018
  • Nära Centrumvägen , Karlstad

Gillar

Kommentarer

isabellaevelina
isabellaevelina,
fin bild! hoppas allt lugnar sig snart, glöm inte av att slappna av, andas och bara gör saker du tycker om ibland, ge dig tid till det <3nouw.com/isabellaevelina
annakarlssons
annakarlssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229