Stick i armen

Hej allesammans,
imorse hade jag lektion och sedan tog jag både en pw och en varm dusch när jag kom hem. Väldigt fint väder idag men kallt är det, så väldigt viktigt att man har bra och varma kläder på sig.
Kol precis hem från sjukan igen och har varit och tagit några prover inför den 22 dec. Då är det dax för en undersökning inne i magen, även den 23 dec. Fick nytt stick i armen. Har nog fått 14 stick i armarna och på händerna nu. När jag låg inne så tog dom ju massor av stick. Att ta i händerna är så extremt obehagligt och gör väldigt ont.
9 rör blev det nog tillslut idag som hon fyllde med blod. Kände att jag blev slö så just nu ligger jag på soffan och ska vila en stund. Hur är läget just nu med mig? får inte börja jobba än men går till skolan på måndagar och jag ligger inte efter i något, det känns väldigt tryggt. Men klart det är tråkigt att bara vara hemma, men det är som det är. Jag spyr fortfarande upp men försöker hålla kvar maten när jag har ätit, men lyckas inte. Har börjat dricka te med mosade äppelbitar i och det är jätte gott. Det funkar! även banan + vatten.

Försöker ändå att äta små portioner när jag och älskling har lagat mat, men får svälja det och sen kommer det upp. Vill ju så gärna äta! 😫 i love food.

Men ett glatt humör på den selfien iaf, kram på er! ❤️

  • 2016
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229