SÖKA SOM DELTAGARE I ROBINSON

Det är så himla mycket jag vill just nu!
förutom att resa, så har jag äntligen bestämt mig för att bli deltidsbrandman och imorgon ska jag på möte på brandstationen i Karlstad kl 08.oo. På fredag ska jag ha möte på brandstationen i Hammarö kl 14.oo och den 25 maj ska jag på möte i Väse på brandstationen. Där kommer det bli heldag och förmodligen kommer jag göra några fystester. Däremot så har jag blivit väldigt intresserad av att söka som deltagare i tv programmet, Robinson. Det är inspelning i Fiji (en liten ö) i både augusti och september. Tanken med det är att utmana mig själv för jag har ormfobi och att jag är väldigt väldigt mörkrädd. but you only live ones!! har inte bestämt mig än, hade varit så himla häftigt! Eller vad tycker ni?

nog om det nu gott folk! HEJ FÖRRESTEN. har precis kommit hem efter en väldigt god frukost på Clarion Plaza med Moa. Det var så jäkla längesen vi träffades eftersom hon har fått jobb i Norge så blir det inte lika mycket tid för varandra som förut. Men vi har suttit sen kl 08 ungefär fram till 10. Sedan åkte jag och till Hammarös brandstation så jag vet vart den är inför fredagen, men fann den tillslut sedan är jag hemma igen nu. Har lagt in tvätten för vi bäddade rent igår, äääntligen, då blir det lite tvätt.

back to Breakfast! på plaza har dom väldigt mycket alternativ och jag känner nu efteråt att, fanns det något jag inte tog? Haha. Nejdå, alltså frukosten var helt perfekt och jag älskar när det finns våfflor, smoothies och mycket frukt. Just smoothies finns inte så mycket på några hotell men just denna var jätte god. Smak av ingefära. Men jag tog; våffla, äggröra, bacon, sallad, ananas, melon, jordgubbs yoghurt med flingor och solrosfrön, nybakat glutenfritt bröd med salami och ett salladsblad, kaffe och smoothie. Moa tog ungefär samma. Kan verkligen rekommendera Plazas frukost som ligger mitt i centrum i Karlstad, jag tycker det ett väldigt mysigt ställe att gå till också för det är i en innergård på ett hotell, så är det glas tak. Tummen upp! 👍🏼 just ja, till efterrätt tog jag ett litet glas med kvarg och blåbär. Väldigt god!

  • 2017
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Sanna
Sanna,
Lyxfrukost! ✨
amandamyrer
amandamyrer,
väldigt god! kramis 😘nouw.com/amandamyrer
alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ååh, dina bilder är helt oemotståndliga😱😍❤nouw.com/alvaalarssoon
amandamyrer
amandamyrer,
tack så jätte mycket! ❤nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229