SMOOTHIE BOWL ☘️

8 dagar kvar till Grekland! 🌴
godmorgon gänget! hoppas ni har sovit gott?! när Elias drog till jobbet imorse så kunde jag inte somna om efter att han pussa hejdå. Tog på mig löpningskorna och träningskläderna och sprang samma runda som jag gjorde i söndags. 3,6 km. Det är kanske inte så mycket men springer man det varje dag så kommer resultaten tillslut. För mig är det en utmaning för jag klarar typ bara det utan att stanna, sen klarar jag inte mer. Ävenfast jag säger till mig själv att sänk tempot och fortsätt då! Men så småningom om kommer ju den förvandlingen också.

när jag kom hem igen så duschade jag och sedan gjorde jag mig lite frukost. Smoothien är gjord på; jordgubbar, hallon, banan och vatten. Jag har alla bör frysta för det blir kallare och helt enkelt godare.
Men just nu ligger jag i sängen igen och kollar på Biggest loser avsnittet från igår kväll. Jag blir jätte inspirerad av dom och wow vilka kämpar. Jag börjar skolan kl 12 och går till kl 14, dagarna känns så onödiga bara för man är klar med allt. Så just nu går jag bara och väntar på resan och studenten.
Nu ska jag sluta att tjata, ha en bra dag!

  • FITNESS
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
elviraterese
elviraterese,
Muuums! Bästa frukosten 👌☀️ Kolla in mitt senaste inlägg så kan vi bli instagram-kompisar 😘nouw.com/elviraterese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229