SLUTA DIREKT MED ..

inför en ny bantningsvecka har man förbjudna saker som man absolut inte ska äta eller dricka under en sån här period och dom produkterna tänkte jag tipsa om nu:

1. VITT BRÖD - vitt bröd innehåller mycket socker och därför ska man undvika det så mycket som möjligt. Köp istället grovt bröd!

2. LÄSK - innehåller väldigt väldigt mycket socker, om man tex jämför socker med mjölk, lika mycket kalorier men läskens kalorier kommer till 100 % från socker. Men mesans mjölkens kalorier innehåller fett, kolhydrater och protein men den absolut bästa drycken är såklart vatten!

3. PASTA OCH RIS - jag skulle kunna säga såhär, jag klarar mig inte utan kolhydrater och det är just ris, pasta och potatis. Jag behöver det för jag ska kunna orka med träning. Ett tips är att byta ut till fullkorn eller fiber pasta, och byta ut riset mot couscous eller bulgur.

4. FRUKOSTFLINGOR - socker, socker, socker säger jag bara. Byt ut till en hemmagjord müsli eller bär för frukostflingor är inte bra för hälsan. nyttigt müsli recept:

5. MJÖLKPRODUKTER - undvik helst smaksätta produkter som tex, smaksatt yoghurt eller fil för det innehåller mer socker än tex mjölk och kvarg. Ännu godare med mycket bär och frukt till.

Gillar

Kommentarer

etthundranitton
etthundranitton,
amandamyrer
amandamyrer,
tack! kramis 😃nouw.com/amandamyrer
Lisa
Lisa,
Kanon bra tips!!!
amandamyrer
amandamyrer,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229