SÅ TRÅKIGT!

Goodmorning allesammans! vill först och främst tacka alla som läser min blogg varje dag, det går verkligen framåt med bloggen tack vare er. Kram! <3

Sitter just nu i kö till Folksam, jätte kul.... när man har varit sjukskriven i 90 dagar ska man tydligen ringa in berättade Elias, jag står i en jätte lång kö just nu. Då får man passa på att kika in på bloggen.
Fick bli en enkel frukost idag, jag har ätit ganska mycket chiapudding nu ett tag. Dock är det ju så gott, men grovt bröd slår nästan.

Idag ska jag städa och laga tacos ikväll. Johan & Carlotta kommer hit! ska bli så mysigt. Äntligen kan vi ses. Dom skulle ha kommit till oss i lördags men då var både Elias & Johan sjuka. Men jag frös bara ner den stora köttfärsen och tortilla brödet, tog upp det igår så det skulle hinna att tina.
När Elias slutar vid 16 ska han hjälpa mig med tvätten ner i källaren, forfarande tufft med trappor men det går framåt iaf.

Menmen, nu är det snart min tur på Folksam så vi får avrunda. Hoppas ni får en bra torsdag, kika in ikväll så får ni se bilder från våran taco-kväll! 🌮

  • 2019
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229