SÅ HIMLA ORÄTTVIST!

5 dagar har gått, 5 dagar!! huvudvärken, magont, ingen sömn och saknaden har tagit över min kropp och det värsta är saknaden och sorgen. Att man aldrig fick säga hejdå till pappa innan han åkte iväg med Cinderella båten är så jobbigt att tänka på, hade han varit sjuk så kanske man kunde förbereda sig på det men att han dör så oväntat och hastigt och så ungt är det värsta och att jag inte kommer få se honom igen eller höra hans röst. Han finns i mitt hjärta och när jag blundar så hör jag honom och ser honom.
Idag var jag, mamma, Emil & Frippe på Fonus och förberedde inför begravning med kista, blommor osv. Fruktansvärt men jag är i chock fortfarande och jag förstår inte riktigt vad det är som har hänt. Nu får vi snart folk hem och det är så himla skönt när vi har folk här för då pratar man med varandra, skrattar tillsammans och gråter om vilken fantastisk pappa, man, kollega eller vän man har haft.
Saknaden är stor efter dig pappa, men kolla vilken fin bild vi har på dig och vilka vackra blommor våra vänner har kommit med.

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Vi är flera i Malmö som har jobbat ihop med din pappa och vi känner ett stort tomrum efter honom. Skönare människa får man leta efter. Mina tankar går till dig och dina nära. Det är tungt men ni har enormt mycket fint att tänka tillbaka på.
Kramar i massor.
amandamyrer
amandamyrer,
kramis till er allihopa och tack för ni finns ❤️❤️nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229