RHODOS CENTRUM

hallå allesammans! hoppas eran söndag har varit bra. Jag har mest legat i solen och badat massor av gånger i poolen. Det har skett en liten incident .... min mobil har fått vatten i sig och har legat i ris nu hela dagen, tror det är kört med den. Så blir att köpa en ny när jag komne öhem på torsdag. Trist att detta ska hända men det är som det är, eftersom den gosar sig i riset nu så får jag ändå hålla tummarna.

måste bara dela med min av bilderna som jag tog igår när vi besökte Rhodos gamla stan. Det var så otroligt fint väder så vi passade på att åka in på eftermiddagen. Vi tog taxin in och då kom man till en stor stenmur, det var väldigt mycket folk och jag som är så kort nådde inte upp riktigt att fota tyvärr men ni får försöka att fantisera. Låg precis vid den stora hamnen vid vattnet och det var enorma båtar. Sedan gick vi in till stan och den första butiken var en väskstop. Mamma köpte en väska som var jätte fin, liten och smidig. Efter det gick vi och åt mat:

förrätt - vitlöksräkor och vitlöksbröd

varmrätt - jag beställde grillad laxfilé m, bakpotatis och champangesås. mamma beställde pasta carbonara och birgitta en calzone


  • RESOR

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229