RESULTATET ÄR VIKTIGT, MEN HÄLSAN ÄR BETYDLIGT VIKTIGARE!

ska man gånger i vikt så ska man inte svälta sig själv, man ska inte tänka så himla mycket och då menar jag att om man nu vill gå ner i vikt som jag kämpar med så gäller det att tänka på hälsan. Svällt dig inte, ät mat! om du inte äter som du ska och vågen bara sjunker med vikt. Så fort du börjar äta igen så visar vågen det du hade från början. När jag körde 5:2 dieten för 2 år sedan så gick jag ner 10 kg på 6 månader. Jag vägde då 90kg och det var så jag började med gymmet. Ska jag vara ärlig så mådde jag skit dåligt när jag körde 5:2 dieten, jag svälte. När jag spydde så fick jag inte ut något, det var bara slem och magsyra. Det var riktigt otrevligt!

men sen dess så har jag ätit onyttigt, jag har levt livet och vill ändå ner några kg innan studenten. Just nu står tyvärr vågen på 74.1 kg har alltså gått upp igen. Det går upp och ner för mig, så fort jag äter något onyttigt så känns det som att jag går upp. Jag känner mig uppsvälld i magen efter att jag äter vissa saker. Jag får ibland ångest när jag har ätit något som jag inte ska och det kan vara en kaka eller en bulle. Varför Amanda? jo för jag har sån press på mig. Jag älskar mig själv, men inte tillräckligt för att veta hur jäkla fin tjej jag är. Är man står så ska man ju vara nallebjörnen. I am 🐻. Men innan studenten ska jag väga under 70kg. Det kan inte vara så jäkla svårt när jag verkligen vill och har bestämt mig. Jag behöver er!

  • FITNESS
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

SS
SS,
Du är grym! 💪🏼😍
amandamyrer
amandamyrer,
tack snälla! ❤nouw.com/amandamyrer
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Du är grym och skitsnygg! Tänk inte för mycket på vågen, vet hur mycke de kan sätta galler i huvudet på en. Fortsätt kämpa och var stolt och nöjd med dig själv varje dag! 😊nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229