RÄKMACKA

|| bilder från gårdagen på Ankdammen, Karlstad ||

Hejsan svejsan, idag är det fredag och nu är jag ledig fram till torsdag. det var tungt att säga hejdå till alla på jobbet idag eftersom det var min sista dag, men jag bjöd på tårta och dom fick även träffa min lilla hund Findus, för dom älskade djur och det uppskattade alla. gött att skolan börjar på torsdag kan jag säga, längtar till min praktik på scandic city Hotel som börjar om några veckor, kommer bli så himla roligt!

igår som sagt, så var jag på Ankdammen med mina föräldrar och en kompis till mina föräldrar. det var sista musikquizen för detta år så vi gick såklart ner. vi vann inte men trevlig var det och väldigt bra väder. jag beställde in en räkmacka som var jätte god, då menar jag jätte god!! det smälte i munnen bara. så på bilderna ser ni mina fantastiska föräldrar:

bild nummer 2 är en bild på sommarmenyn som man kunde beställa på igår // pappas & kompisens öl // bild från mitt håll på colan & ölen // en dekorationbild //

bild nummer 3 är på min räkmacka som bara smälte i munnen. den var jätte god! njut av bilderna!!

senare under kvällen kom ju mörkret fram och då var det så mysigt när alla lampor tändes med värme. verkligen mysigt!

nu är både jag och min älskling hemma och jag ska alldeles strax börja med fredagsmiddagen. det får bli snitzel med klyftpotatis och rotfruktsstrips, såsen denna gång får bli pepparsås. mer ikväll händer la inget speciellt, massa mys bara. våran helg:

LÖRDAG: Elias ska ut med sina kompisar och festa, dom ska besöka den där festivalen som är i Karlstad imorgon. (The Island Festival). jag är inte så intresserad så jag är hos mina föräldrar och myser.

SÖNDAG: säkert en bakfull pojkvän men vi ska åka och grilla,bada och sola med mina föräldrar på Skutberget ibland klipporna. kameran får såklart följa med.

hoppas ni får en trevlig helg och hoppas solen kommer att vara framme, kramar från mig!


fotat med en Canon Eos 1200 D | amandamyyrer på instagram

  • 2015

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Hej! Har precis startat upp en veckans blogg-tävling. Är du sugen på att vara med så är det bara att kika in & anmäla sig. Kram! 😊nouw.com/eswensson
amandamyrer
amandamyrer,
nu har jag anmält mig, kramis ☺️nouw.com/amandamyrer
Caroliineee
Caroliineee,
Så gott med räkmacka 😊 nouw.com/caroliineee
amandamyrer
amandamyrer,
ja verkligen ☺️nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229