PLANERAD VECKA!

Godmorgon gänget! Ny vecka och måndag igen. Elias gick som vanligt upp imorse och började jobba kl 7, det har varit så skönt att ha två långa sovmorgon under helgen med honom.
I lördags var Elias pappa här och fikade. Sedan åkte vi ut till Bergvik och det var inte bara vi som var där. Vi var där för vi skulle köpa lite kläder inför begravningen som är på fredag. Jag fick tag i en jätte fin svart långklänning, tights och ett par svarta ballerinaskor.

Efter shoppingen så åkte vi hemåt igen, vi åt schnitzel och på kvällen skar jag morötter och gurka för vi skulle ta med det till Johan & Carlotta på kvällen. Chips, gurka, morötter, kebab familjepizza och godis till melodifestivalen. Men det slutade med att vi bara åt pizza alla var så mätta.

(kolla på mitt lilla hjärta Maja som är så vacker) <3

Såhär ser veckan ut:
Måndag - hemmaövningar (mage och ben) och fotövningar
Tisdag - hemmaövningar (mage), fotövningar och städning
Onsdag - hemmaövningar (ben), fotövningar och tvättid
Torsdag - sjukgymnasten och alla❤️dag
Fredag - begravning kl 14
Lördag - Vin och Delimässa på CCC. Fick det av Elias i julklapp! Hockey på kvällen.
Söndag - lugn dag!

——

Nu kollar jag på Beck och har precis ätit frukost. Blev grovtbröd m skinka, gurka och en kopp te. Håller på att göra onlinehandling som kommer på onsdag dessutom. Som alltid! Det är så gött nu att jag har börjat lite smått med träning. Kan ju inte göra så mycket pga foten men försöker komma igång och jag känner mig mycket piggare.

  • 2019
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229